Mad_Wolf Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 selam beyler bende zoom x4 modem var birkac tane oyun oynamak istiorum straeji firewall dan portuna izin verdim oyunu benim create etmem lazim cunku en hizli baglanti bende fakat malum bir modemin ip si var birde network kartinin internal ip si bana forward ayarlamalirini nasil yapabilirim yardim edermisiniz veya ne yapmam lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 portfoward mıydı neydi öyle bi site var oraya bak istersen[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 portları biliorsan web console'da status'a git. altta dhcp client listesindeki 10.0 ile başlayan ip yi not et bi yere. Sonra advanced settings den Virtual Server'a gir. Orada eğer firmware versionun eskiyse örnek olarak şöyle yap: private port 20, public port 20, ip olarak not aldığını kullan ve oyuna göre tcp yada udp yi seç. Emin değilsen hem udp hem tcp için ayrı ayrı giriş yap. Yeni firmware ise o zaman public port start ve public port end olarak aynı şeyi girecen tek bir port için. Birden fazla port için mesela 20 ile 40 girecen. Private port'a start olanı girersin. Sonra altta save changes and reboot'a tıkla. confirm et. bekle biraz, bağlantı gidip gelecek. Bu arada toplam 20 port açabilirsin. 20 ile 50 arası için port açamazsın mesela. 15-25 arası açtın. 11 port eder. Geriye 9 port kalır. Yani oradaki listede 20 giriş deil toplamda 20 port açabilirsin en fazla. Dedinki ben bununla uraşmam software olarak firewall kullanırım o zaman advanced settings'de DMZ ye giriosun. O not aldığın ip yi yazıosun ve enabled diosun. Save Reboot ediosun. Firewall'un iptal olmuş oluyor.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 sagolun beyler ama benim dedigim firewall dan port acmak degil ip forwardlamak atiorum 85 li ip modeminki network kartininki 10 lu birsey onu forwardlamak istiorum cunku arkadas benim makinada acik olan oyuna baglanirken modemin ipsini girior fakat oyuna giremior o yuzden forwardlamayi istiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 www.portforward.com zoom modemlerle ilgili ayarlar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 IP forward de ilk defa duyuyorum. Network'ten mi oynayacaksınız ?[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ya bak soyle anlatiim firewall u kapadim ok? benim atiorum modemin ip si yani ttden aldigi ip 85.212.54.30 mesela network kartinin da ip si 10.0.0.43 ben arkadas bana baglansin die 85 li olani veriorum ama baglanmior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 windows'un kendi firewall'unu kapattın dimi. Bu arada internetten oynamaya çalışıosanız 10.0. numara ile arkadaşının zaten bir alakası yok. Gerekli portları forwardlediysen veya firewall'u tamamen kapattıysan arkadaşının sana bağlanabilmesi lazm. Bağlanamıorsa windows'ın o bağlantı için olan firewall'u açıktır belki. Aksi takdirde başka bişi gelmio aklıma. Hangi oyunu deniosunuz bu arada ?[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 generals birde hangi oyunun hangi port u kullandigini nasil ogrenirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar