tadrenal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 item Enhancing Trade window ekranından yapılabiliyormu acaba farklı kişiler farklı bilgiler veriyo yapılıp yapılamadığı hakkında bilgisi olan akadaşlar açıklayabilirmi tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tadrenal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Veya EU da oynayan bs varmı aramızda Enhance yapabilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 kaç item var ? çok fazla degilse girip enhance yapabilirim (çok fazla derken 30 veya otuzdan fazla sayıda falan) [Bu mesaj Popeye tarafından 29 Ocak 2005 19:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 hass account kapanmış yine lol kusura bakma anca yarın girebilirim kredi kartı bende degil :( öglen girmiştim oyuna pff ne kıl herifler ya[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tadrenal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 yok fazla deil 3-4 tane bişey var ztn özeline gönderdim msn i buluşuruz yarın tşk ilgilendiğin için peki trade window dan item enhancing yapılıyor mu ? [Bu mesaj tadrenal tarafından 29 Ocak 2005 19:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 yeni buglar listesinde trade ekranindaki crafter itemini kullanmanma var, enchant da olabilir olmayabilirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tadrenal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Eu da İtem enhanc yapacak BS lazım yardımcı olabilecek varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 saat 11de falan çıkarım sanırım o zamana kadar bana özel mesaj at lunada buluşuruz hallederim hemen[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tadrenal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 tmm bekliyorum özel msj attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar