Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilmiyorum görüntülere bakmam lazım!!!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
az önce atv haberde CHP Şanlıurfa milletvekili Sayın TÜYSÜZ'ün yeni açıklamasını dinledim ve dakikalarda güldüm.görüntülerden onun bi silah olamama ihtimalini düşünmeme rağmen,bugünkü açıklamalarından sonra buna emin oldum.işte bi replik

-Sayın Tüysüz yani siz taşıdığınız şeyin bir cep telefonu olduğunu mu söylüyorsunuz?
-bilmiyorum görüntülere bakmam lazım

adamın hersözü matrak bi yerdede silah taşıdığını ima ediyo[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki:
lan buraya sizin resminizi koysam altina TOP yazsam TOP lan bu mu diceniz
Mesaj tarihi:
buda güzel herif harbiden bilmiyormuş kıvırmasını[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
ahua ben de izledim onu ya bariz silah...

"cep telefonudur heralde ne biliim", dedi bi yerde[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Mesaj tarihi:
İstediği kadar ruhsatı olsun bu tür kurultay gibi toplantılara silahla girilmesi ruhsatlı veya ruhsatsız yasaktır. Ve ülkemizin bir milletvekilini o hallere düşmesi de ne kadar içler acısı.

[Bu mesaj Freak tarafından 31 Ocak 2005 20:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Herşey Bir yana Adam Resmen Yalan atıyor .! Bu adam Millet vekili ilginçç :D[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .!
Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
www.wildarea.gen.tr
Mesaj tarihi:
bence burda asıl tartışılması gereken o adamın nasıl chpli olduğu...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
adam birini tehdit ediyo,görüntülerden sonra(yumruğu havada)
''mikrofonu almaya çalışıyodum''dio[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
uncla, 31 Ocak 2005 21:56 tarihinde demiş ki:
soyadı yeter heuahe.

hakkaten yaa tüysüz seftali...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
yok gördüm bıyığı var :)[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
oraya silahla girebilmesi buyuk basarı divan baskanı yumruga karsılık verseydi vurabilirdide : ) ke$ke vursaydı keske baykalıda vursaydı keske 13. Kongre de Killing Spreeeeee die baslık gecselerdi keske adam multiple shout yapsaydı :D[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info
Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş
  • Yeni Oluştur...