huun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 evet birbiriyle alakasi olmayan 2 sey ama benim bilgisayarimda tv kartının bariz bir ustunlugu var . akliniz karismis olabilir hemen aciklayayim . bilgisayarda tv izlemek icin programi baslattiktan 4-5 dakika sonra internet baglantim kopuyor . restart atana kadarda duzelmiyor . el yardim ![signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 işletim sistemin nedir? Ben de xp kurduktan sonra ethernet ile diğer bir bilgisayara bağlanınca usb modemden gelen bağlantı baltalanıyor. Kronik galiba.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 xp home irq cakismasi falan geldi aklima ama gornurde oyle bir seyde yok . halletmem lazim bu sorunu cok sinir bir sey . lan hayatimda ilk defa orjinal bir os aldim basima gelenlere bak ya :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 xp yalanın kıralı ya :) Bn nasıl halledecem bakalım. Mecburen üşengeçliğimin geçtiği bir ara oturup ter dökecem.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar