Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Birkaç soru?

babayigit

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,
beyler ben bu Magic'e yeni başladım bu yüzden birkac sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.
1.Magicte kullanılan büyüler yetenekler yıgına gidiyormuş bu yıgın olayını bi anlatırmısınız.
2.Bazı kartların bulunabirligi ile kartların sag ortasında bazı işaretler oluyor kural kitabında orada kartın set numarasının yazdıgın cok bulunanlar için siyah ortalar için gümüş az bulunanlar için altın renginin oldugu yazıyor ama ben birçok işaret gördüm nedir bunlar?
3.Kartların set numarası tam olarak nedir?Ben gecen gün bi Starter pack almıstım 7. baskı cıktı ne oluyor yani cokmu kötü ?(9. baskı cıkmışta...)
4.Birde ben bir sürü pack gördüm yok theme pack ,tournament pack ve booster packlerdede birsürü şey var yok unhighed booster pack feilan bi acıklarmısınız.
Şimdiden tessekurler...[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock:
Sosyal ağlarda paylaş

magic te yapılan her büyü stack e girer ve çözülme esnasında en son yapılan büyü ilk oluşmak şartıyla stackten çıkarlar
örn: 1/1 bi yaratık var diyelim bu yaratığa bir shock(2 damage to target creature or player instant) atıldığını varsayalım bu na response da diğer player giant growth (target creature gets +3/+3) yaptı diyelim. shock ilk önce stacke girer ve bunun üstüne giant growth gelir. stack ten çıkma sırası üstten alta doğru olduğu için ilk önce giant growth un effecti oluşur yani creature 4/4 olur sonra shock resolve olur ve yaratık 2 damge alır

sağ daki işaretler kartların hangi edition lardan çıktığını belirtir. üç tip oyun tipi vardır T1 extended ve T2 bu bütün tiplerde kullanılabilecek kartların editionları bellidir. T2 kartlar en yeni çıkan kartlardır örn :9th edition kamigawa vs extended kartlar en yeni çıkan kartlarla bi kısım eski kartların bileşimidir. t1 da ise bütün kartlar kullanılabilir.

bence ilk önce magic e başlıyorsan pre constructed deck almalısın bu deckleri kutusundan çıkarttığın gibi oynayabilirsin(hazır decktir bunlar) sonra bunların üstüne booster desteğiyle istediğin desteler e ulaşabilirsin. Unhinged magic turnuvalarında kullanılamayacak eğlencelik için yapılmış kartlardır herhangi bir turnuvada kullanılamazlar.

bu arada neredensin?
Sosyal ağlarda paylaş

Aradığın soruların cevapları burada çok detaylı olarak anlatılmıştır. http://forum.paticik.com/view.php?id=85932

4-
Tournement Pack: İçinden toplam 75 tane kartvardır. Bunlardan 30 tanesi land kartı, geri kalan 45 tanesi de farklı renklerde ve tümü birbirinden farklı kartlardır.

Booster: İçinden 15 tane farklı renkelrde ve yine tümü birbirinden farklı kartlardır.

Theme Deck: Bu hazır bir decktir. Hemen alıp oyuna başlayabilirsin. Ama yetersizdir. Bunu muhakkak Booster ve Tournement Packlerle destekelemelisin.
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaşlar ben burda izmirdeki magic oynayanları bulmak için kendimi paralıyorum siz izmirliler kısmına bi yazı yazmıyosunuz..
turnuva düzenlemek istiyorum ama yeterli çoğunluğa ulaşmak için lütfen logos kafeye bi uğrayınız hem trade hem bilmeyenlere öğretme hemde oyun oynayabiliriz
İzmirli magic oynayanların dikkatine her Cmts günü logos kafede buluşuyoruz.
logos kafe kıbrıs şehitleri alsancakta
bilgi için
msn:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

bana her zaman msnden ulaşabilirsiniz bide eğer mail adreslerinizi pm leye bilirseniz izmirdeki magic etkinlikleri hakkında haber verebilirim size
ayrıca izmirde yapılacak turnuvaların dci deteği olması için izmirdeki arkadaşların bana başvurup dci numarası alması gerekiyor bilmeyenlere duyrulur.

[Bu mesaj Ardethamblecrown tarafından 31 Ocak 2005 19:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...