mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 size server durumlarını gosteren bir site faydalı olacagına inanıyorum: http://www.kickban.us/ss.ttml buradan hangi serverlar cokmush hangileri hala calıshmakta ogrenebilirsiniz[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i am waitin in the shadows to kill u
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 saol işime yarar[signature][hline]Madnes is the gift that has been given to me! World:Ares Job:Ice MAGE Race:Human lvl: 46+ Total Played: just 2,5 weaks Clan:ImanGucu USE THE FUCKING SEARCH BUTTON 1.279 patch http://members.lycos.co.uk/thadeustr/knightonline.rar Sağ tıklayın linke farklıkaydet diyin... Açıklama Madnes is the gift that has been given to me! My Favorites
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 BUMP[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Server Zone 1 - Zone 2 Ares 1 DOWN - UP Ares 2 DOWN - DOWN Diez 1 UP - UP Diez 2 UP - UP Xige 1 UP - UP Xige 2 UP - UP bu ne abi ares yok?? z1 z2 farki ne?[signature][hline] World:Ares Job:Ice MAGE Race:Human lvl: 47+ Total Played: just ~3 weeks Clan:ImanGucu SAOLASIN TELEKOM 2 haftada 46 oldum 1 haftada 2 lvl alamadım...
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 wala zone1 2 neonu ben debilmiorm[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 altında yazmışlar bide bu yukaruda sabit fln kalsa her bakmak istediğimizde şöle göz önünde dursa olmazmı?[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan)
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 sanırım anladım zone 1 : Moradon, Eslant, Delos, Arena, Castle Siege War şehirleri.. zone 2 :Piana/Breth, Lunar War, Colony şehirleri yani z2 açıkken piana ki char a1 e girer moredornda olan giremez gibi bişii oluyo sanırım.[signature][hline] World:Ares Job:Ice MAGE Race:Human lvl: 47+ Total Played: just ~3 weeks Clan:ImanGucu SAOLASIN TELEKOM 2 haftada 46 oldum 1 haftada 2 lvl alamadım...
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 haklısın zone serverları onlarama 1 humanlarınmıyoksa2 mi onutam bilmemekteym[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ishler cok youndu bugun sacmalıom bioncekiyazdıım kısmıkaale almayn[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Thadeus, 31 Ocak 2005 18:13 tarihinde demiş ki: sanırım anladım zone 1 : Moradon, Eslant, Delos, Arena, Castle Siege War şehirleri.. zone 2 :Piana/Breth, Lunar War, Colony şehirleri yani z2 açıkken piana ki char a1 e girer moredornda olan giremez gibi bişii oluyo sanırım. ewt dedigin doru z1 z2 farki su bazi köylerde karakteri biraktiysan giremessin bunu biliyorum ama z1 hangi köyler z2 hangi köyler tam bilmiyorum...[signature][hline]LuciferTR
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 serverde bakım var diolar dogrumudur.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 UP[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bilmiyom an ana siede bişi yazmamişlar forum da doğru düzgün açılmamakta bişi goremedim..[signature][hline] World:Ares Job:Ice MAGE Race:Human lvl: 47+ Total Played: just ~3 weeks Clan:ImanGucu SAOLASIN TELEKOM 2 haftada 46 oldum 1 haftada 2 lvl alamadım... Server Durumu
Öne çıkan mesajlar