Chasten Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Selamlar, İki gün önce sigortaların atması sonucu modem'im bozuldu ve aldığım yer aynı özelliklere sahip yeni bir modem ile deiştirdiler.(Geekadsl-pro.max ue4)Modem taklıdığın'dan beri,msn'e ve online oynanan hiç bir oyuna giremiyorum,NortınAntivürüs'ümde çalısmıyor,acaba modem'denmi kaynaklanıyor,yoksa antivürüs'denmi çünkü antivürüs varken gireceğim serverlara virüs kormasını kapatarak giriyordum,şimdi'de sanki virüs koruması varmış gibi aynı hatayı veriyor,Bilgisi olan varsa yardım edebilirmi...[signature][hline]~®âi ~ Benim hakkımda ne dusunuyorsun :p
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 konu dışı ne alaka??[signature][hline]
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Buraya Alalım Sizi..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 konuların yanlış yere açılması sorunsalı.[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 141)
Albert Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 antivurus'u sil dedim ya sana :p[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Phlox Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 orc_lord zaten topic taşıncak.2 kişi de zaten yanlış bölüme açıldığını söylemiş. sen sırf mesaj atmış olmak için mi yazdın bunu[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... [Bu mesaj Phlox tarafından 31 Ocak 2005 19:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Albert Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 gerginlik yaratmayalim arkadaslar, lakers sende antivirus'u kaldirip dene bakalim olacak mi?[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Math-, 31 Ocak 2005 19:16 tarihinde demiş ki: antivurus'u sil dedim ya sana :p Ne zaman dedin msn açamıyom ki :D,tamam siliyorum işşallah olur..[signature][hline]~®âi ~ Benim hakkımda ne dusunuyorsun :p
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 modeme su kaçmıştır[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Tamam oldu silince saolun (Kusurabakmayın yanlış yer açtığım için ama yazılım ve donanıma da açamazdım :( )[signature][hline]~®âi ~ Benim hakkımda ne dusunuyorsun :p
Albert Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bilemedigin bisey oldummu gel bana sor :p[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Holey mırca bile girebiliyorum artık.. :D *!İlk günkü gibi sevinir.*[signature][hline]~®âi ~ Benim hakkımda ne dusunuyorsun :p
Öne çıkan mesajlar