TooRan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Ya arkadaşlar Cradle of Filth grubunun üyelerinin oynadığı Cradle of Fear diye bir film vardı...Ben sadece trailerını izleyebildim.Fakat ekşisözlükte millet sanırım izlemiş ki yorumlarda bulunmuş.Bu filmi indirebileceğim bir yerler bilen var mı???[signature][hline]--------------------------------------------------- Sıkıldım Tarih_Hastası'nın c/p lerinden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 rezalet bir film, zamaninda kazaa da vardi. simdi emuleda vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 hakkaten izleme bence.cradle of filthi seviyosan soğuyabilirsin filmi izleyince hehe.rezalet yani.ben hep "lan bu cradle elemanları bi film çekse böle vampirli falan ne güzel olur" derdim.adamlar çekmiş cradle of fear i meğer.iğrenç olmuş hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar