SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 oQo bırak abicim bu hayalleri. BOş işler bunlar. VE eminim sen onu yapınca garibadan çok kendine alırsın;)[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 hayır ben sadece Chitin shell ile 2 tane Shardı alırım adamın bankası Shard raptor doluymuş alırım shardları bide 100m para alırım gerisini dagıtırım Gold Bar Alip fiyatını 10 coin yaparım Bulcan ların orda kim alirsa sevinsin :)[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 herkezin hayalinde zengin biri soymak yatar:D[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bilmiom dün adamin biri Msn sine eklemiş abi ben kendime güveniom bu adamı döver alirim işkence yapar sifrei alirim yeterki adres ver dio :)[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Her insanın içinde midesinde öyle bi gaz vardır. ama genellikle yolda patlar ;)[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
Zuxxi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 milletin canı sıkılmış yazmış başka bişi yok form gereksin insanlar we konularla dolu :(:(:( yazıkkk..............[signature][hline]Betrayed I feel so, enslaved I really tried I did my time NAME : Girl_Of_The_Satan
Öne çıkan mesajlar