Gaming Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 t310 telefonlarından comminicam fotoğraf makinesiyle çekilen fotoları bilgisayara nasıl aktarabilirim. programını bilen var mı?[hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same.
Gaming Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 telefon arkadaşımın. t310in hediyesi olarak almış kamerayı. malesef yanında progaram vermemişler. kullanan var mı? programı nereden download edebilirim?
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 hmm olabilir.. kızılötesi falan varmı?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Dygrogrand Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 kablo yanında gelmiyor. ayrıca alıyorsun. t200lerde kablo beleş, t310larda kamera. kablo da 2 çeşit biri com portundan bağlanıo biri usb ve kızılötesi kullanarak. ben ucuz diye com portuından bağlananı aldım hiçbi işe yaramıo takıyorum kabloyu bağlıyorum, programlar görmüyo telefonu (ericsson'un sitesinden indirebilirsin programları). o yüzden almışken biraz daha para verip (20 milyon falan fark var arada) usb al öyle dene. com'daki sadcece şarj edio bilgisayardan (en azından ben o kdar yapabildim)[hline]
Öne çıkan mesajlar