Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 http://www.imdb.com/title/tt4973548/ Yeni bir Netflix dizisi. Komedi var dram var falan epey başarılı. Karakterler iyi. Tabi William Fisk yok Punisher yok. Ruth Kearney var yeter zaten. TR Netlflix' de mevcut bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 "Rotten Tomatoes" said: Critics Consensus: Dull and pointless, Flaked makes it uncomfortably clear that the man-child persona is no longer compelling. Venice <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 hakkaten venice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 yeni izliyorum bunu. hosuma gitti baya depresif nick hornby kitabi gibi bi hikaye ruth kearney de ilik gibiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 2.sezon da süperdi gerçekten. değişik bir havası var dizinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 2 sezonu 1 günde izledim ben kısa zaten, californication tadı verdi fena değil izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar