ReBeL Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: huun, 31 Ekim 2004 21:17 tarihinde demiş ki: GO_oD : 11 - 31 - 5 Hain_KostebeK : 38 - 72 - 6 isF[]Bonec : 0 - 5 :D ZeBeLLaH : 1 - 6 paticigin icler acisi hali :P eh be güzelim süper oynarim diye bi iddaamiz yok ama emin ol multi warcraft 2 oynarken sc ciksin diye 2 sene bekledik sc cikti 2 sene gavur mavur annadan oynadik baydik öss möss bıraktık 5 sene sonra sc yi birakda eğlence için oynıalim[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 bana ne be ne icin oynarsan oyna[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pretoryus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 hepinizi sewiyorum bu oyunu sewiyorum hiçbirşeye değişmem her ne kadar terran lardan nefret etsemde iiki warsınız[signature][hline]slay them all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Üyelik kapalı idi bir ara Zegna, Arkansis'e PM at.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ehe bende yazim accountlarımı RAMSES Lord_RAMSES Arkansis Arkansis[TM] Arkansis[GG] hehe eSC)Arkansis[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: Gulyadkin, 08 Kasım 2004 03:32 tarihinde demiş ki: Hmm oke süper oldu :) bir de tanımayan arkadaşların Sylveria'ya girmediklerini hesaplıyorum :P Sylveria'nın en karizmatik, en cana yakın, en güçlü ve her konuda huun'dan daha iyi tek admini... Bir de Arkansis'in sevgilisi. peki arkansis kim ? senin sevgilin mi sadece ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: Gulyadkin, 10 Kasım 2004 03:30 tarihinde demiş ki: werewolf sidik yarışına dönen birşey yok. sen icqda Qwerewolf nickiyle mi dolaşıyorsun? Öyle isen Kerem'e selam söyle... Saendul: Hocam arkansisin elleri köpüklü (bulaşık yıkıyo) Bir ara konuşuruz dedi :P bu ne biçim iş bitmiyor amma çok yiyorsun be adam , bulaşık yıkamaktan bıktım artık makina alalım şu eve, eskiden olsa 2 3 tabak tamam idare ediyorduk, sen günde 5 öğün yemek yemeğe başladıktan sonra artık ellerim yetişmiyor , bıktım usandım bu çileden. MAKİNE AL MAKİNE günde 40 tabak yıkamak zorunda değilim ben[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReSeSiF Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 bende yazıyım geri kalmıyım ReSeSiF tr)resesif [Coo]ReSeSiF [Turk]ReSeSiF [JcT]ReSeSiF [T.N.T]ReSeSiF ve daha adını hatırlamadıgım 2-3 boktan klan daha eueueuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ElectronicPanda Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 LimonluDondurma stats 593-12[signature][hline]Kardeşim çok şişman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yellow_Sc Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 ehuhe..ben de.. Yelloz halbarad eSC)Halbarad[signature][hline]dertler tasalar bok gibidir sifonu çekersin biter gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulyadkin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 aptal kadın arkansis. boşiicam seni haberin olsun.[signature][hline]Auxilium Meum A Domino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 bu server nedir ne deildir nasıl girlir girince ne yapmak gerekir?????[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 bu bir sc serveri . again.atmesknet adresine girip dosyalar kismindan server reg adli dosyayi cekersen multiplayer kisminda server listesinin en ustunde sylveria yı gorebilir cift tıklamak suretiyle servera baglanabilirsin ama once http://www.sylveria.gen.tr/ adresinde kendine bir account acman gerekir .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 eyw[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platanouse Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Bbaşvurdum, kaç gündür aktivasyon gelmiyor?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 neden burda yaziyorsunuz ? verdik orda siteyi gidin orda halledin sorunlarınızı diye.[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platanouse Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Sylveria'nın forumu çalışmıyor, adminler de mailime cevap vermiyorlar. Napalım...[signature][hline]"Sana Şeytan Dedim, Aslında Meleksin. Ama Ben Melekten Masumum." (Bilo) İmgelem Teorisi'nde Forum Deneme Aşamasında! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Forumumuz çalışıyor. Accountun aktif olması için sc serverın restart olması gerek merak etme açılır yani :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 nasıl ya anlamadım ben[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platanouse Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Ne foruma, ne sc'ye, ne de uo'ya girebiliyorum.[signature][hline]"Sana Şeytan Dedim, Aslında Meleksin. Ama Ben Melekten Masumum." (Bilo) İmgelem Teorisi'nde Forum Deneme Aşamasında! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 benim account da aktivate olmadı henuz galiba[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platanouse Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Hala aktif olmadı, bi anormallik yok mu?[signature][hline]"My shadow's the only one that walks beside me" (Bilo) İmgelem Teorisi'nde Forum Deneme Aşamasında! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Gulyadkin, 18 Aralık 2004 02:45 tarihinde demiş ki: aptal kadın arkansis. boşiicam seni haberin olsun. boşarsan boşa başkasını bulamam sanki![signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 2 gündür server'a giremiyorum sorun bendenmi kaynaklanıyo acaba çözemedim connecting to fastest serverda kalıyor?[signature][hline]In Flames We Trust a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 2 gundur sorun serverdaydi ama su anda giremiyorsan sorun sende ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar