Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Ben de tanımıyorum.[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-BoS-OveRLorD Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 saendul naber hocam :) uzun zaman oldu artık hiçbişi anlatmıyorsun bana... sanırım bu arada nickimi değiştiricem bunu sevmedim :) [BoS]OveRLorD olarak alamadım... alabilirsem bundan sonra Gulyadkin olarak devam edicem.[signature][hline]Ego sun alpha et omega. Principium atque finis. Qui Est. Qui Erat. Et qui venturus est omnipotens. Ego sum primus atque novissimus.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulyadkin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Hmm oke süper oldu :) bir de tanımayan arkadaşların Sylveria'ya girmediklerini hesaplıyorum :P Sylveria'nın en karizmatik, en cana yakın, en güçlü ve her konuda huun'dan daha iyi tek admini... Bir de Arkansis'in sevgilisi.[signature][hline]Auxilium Meum A Domino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ya insanlar tanimiyoruz diyor seni ; sen diyorsun huun dan karizma vs . ya birak burda bari komik durumlara dusurme kendini . ni eheheh oyunum tartisilabilir karizmam asla .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulyadkin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Hey Allah'ım yahu... birgün de yaptığım bir işi taklit etme olm... :)[signature][hline]Auxilium Meum A Domino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 lan dedim paticik vs diye bir yer var iyi cocuklar 2 gun gecmedi zipladin karizma vs diyorsun . simdide beni taklitle sucluyorsun ayip lan . neyse kisisel konulari burda tartisma lamer adam seni .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Aferin, bu da sidik yarışına dönsün.[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Ha ben de Arkansis cok sessiz bu aralar diyodum nedeni ortaya cıktı :P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulyadkin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 werewolf sidik yarışına dönen birşey yok. sen icqda Qwerewolf nickiyle mi dolaşıyorsun? Öyle isen Kerem'e selam söyle... Saendul: Hocam arkansisin elleri köpüklü (bulaşık yıkıyo) Bir ara konuşuruz dedi :P[signature][hline]Auxilium Meum A Domino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Sidik yarışına dönmüyormuş, hah. Ben daha karizmayım, asarım, keserim diyen bendim değil mi? *!şizofren olup olmadığından şüphelenir*[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulyadkin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 eh tabi bilmediğin için böyle konuşmakta haklısın ama keşke sorsaydın :) huun aka eSC)BuG benim klan arkadaşım ve çok sevdiğim bir dostumdur. Aramızda bu tarz şeyler geçiyor genelde ve hepsi tamamen "bize ait"[signature][hline]Auxilium Meum A Domino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 bende tekrar starcrafta başlamak istiyorum slyveria serverının register dosyasını biri yolayabilr mi.sayfa bozuk da.[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulyadkin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 http://again.at/mesknet buradan istediğin şeyi bulabilirsin.[signature][hline]Auxilium Meum A Domino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Turnuva olmuş sanırım 1-2 gün önce hiç haberimiz olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulyadkin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 http://www.scuniverse.com/forum/viewtopic.php?p=60820#60820 şimdi de race war turnuvası düzenliyoruz katılmak istersen gel...[signature][hline]Auxilium Meum A Domino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Gok[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 slyeriaya baglanmak icin neler yapmali ,bilgi bulabilcegim bi topic adresi verebeilirmisiniz. stickylerde bi konu var ama pvgn ile ilgili slyveriaya baglanabilmek icnde lazim mi o program? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 turnuvaya katılmak isterim bir clana dahil olmak gerekiyormu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 again.atmesknet adresine git dosyalar kisminda server reg adli dosyayi cek ac daha sonra multide server listesinde en ustte sylveria yi goreceksin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulyadkin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 eSC)OveRLorD aka [BoS]OveRLorD[signature][hline]Auxilium Meum A Domino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 LiquiD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 bakiim benim aktif oynadığım zamanlar himm KARAMURAT KARAMURAT{DR} [Coo]KARAMURAT [é]KARAMURAT sonra oynamayı bıraktım zaten :)[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 snnde ve medic te olduğu gibi burdada nickim ''frost'' ama kullanan warmıs bende -Frost- yaptım.bir ara toplanip oyun çevirelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Benim Proturk ama artık oynamıyorum.[signature][hline]Lorrotar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar