Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Ben de tanımıyorum.[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın.
-BoS-OveRLorD Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 saendul naber hocam :) uzun zaman oldu artık hiçbişi anlatmıyorsun bana... sanırım bu arada nickimi değiştiricem bunu sevmedim :) [BoS]OveRLorD olarak alamadım... alabilirsem bundan sonra Gulyadkin olarak devam edicem.[signature][hline]Ego sun alpha et omega. Principium atque finis. Qui Est. Qui Erat. Et qui venturus est omnipotens. Ego sum primus atque novissimus....
Gulyadkin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Hmm oke süper oldu :) bir de tanımayan arkadaşların Sylveria'ya girmediklerini hesaplıyorum :P Sylveria'nın en karizmatik, en cana yakın, en güçlü ve her konuda huun'dan daha iyi tek admini... Bir de Arkansis'in sevgilisi.[signature][hline]Auxilium Meum A Domino
huun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ya insanlar tanimiyoruz diyor seni ; sen diyorsun huun dan karizma vs . ya birak burda bari komik durumlara dusurme kendini . ni eheheh oyunum tartisilabilir karizmam asla ....
Gulyadkin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Hey Allah'ım yahu... birgün de yaptığım bir işi taklit etme olm... :)[signature][hline]Auxilium Meum A Domino
huun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 lan dedim paticik vs diye bir yer var iyi cocuklar 2 gun gecmedi zipladin karizma vs diyorsun . simdide beni taklitle sucluyorsun ayip lan . neyse kisisel konulari burda tartisma lamer adam seni .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Aferin, bu da sidik yarışına dönsün.[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın.
Venator Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Ha ben de Arkansis cok sessiz bu aralar diyodum nedeni ortaya cıktı :P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Gulyadkin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 werewolf sidik yarışına dönen birşey yok. sen icqda Qwerewolf nickiyle mi dolaşıyorsun? Öyle isen Kerem'e selam söyle... Saendul: Hocam arkansisin elleri köpüklü (bulaşık yıkıyo) Bir ara konuşuruz dedi :P[signature][hline]Auxilium Meum A Domino
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Sidik yarışına dönmüyormuş, hah. Ben daha karizmayım, asarım, keserim diyen bendim değil mi? *!şizofren olup olmadığından şüphelenir*[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın.
Gulyadkin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 eh tabi bilmediğin için böyle konuşmakta haklısın ama keşke sorsaydın :) huun aka eSC)BuG benim klan arkadaşım ve çok sevdiğim bir dostumdur. Aramızda bu tarz şeyler geçiyor genelde ve hepsi tamamen "bize ait"[signature][hline]Auxilium Meum A Domino
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 bende tekrar starcrafta başlamak istiyorum slyveria serverının register dosyasını biri yolayabilr mi.sayfa bozuk da.[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui
Gulyadkin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 http://again.at/mesknet buradan istediğin şeyi bulabilirsin.[signature][hline]Auxilium Meum A Domino
Lamerize Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Turnuva olmuş sanırım 1-2 gün önce hiç haberimiz olmadı.
Gulyadkin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 http://www.scuniverse.com/forum/viewtopic.php?p=60820#60820 şimdi de race war turnuvası düzenliyoruz katılmak istersen gel...[signature][hline]Auxilium Meum A Domino
nbl_silencer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Gok[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro
GEd Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 slyeriaya baglanmak icin neler yapmali ,bilgi bulabilcegim bi topic adresi verebeilirmisiniz. stickylerde bi konu var ama pvgn ile ilgili slyveriaya baglanabilmek icnde lazim mi o program?
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 turnuvaya katılmak isterim bir clana dahil olmak gerekiyormu.
huun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 again.atmesknet adresine git dosyalar kisminda server reg adli dosyayi cek ac daha sonra multide server listesinde en ustte sylveria yi goreceksin .
Gulyadkin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 eSC)OveRLorD aka [BoS]OveRLorD[signature][hline]Auxilium Meum A Domino
KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 bakiim benim aktif oynadığım zamanlar himm KARAMURAT KARAMURAT{DR} [Coo]KARAMURAT [é]KARAMURAT sonra oynamayı bıraktım zaten :)[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 snnde ve medic te olduğu gibi burdada nickim ''frost'' ama kullanan warmıs bende -Frost- yaptım.bir ara toplanip oyun çevirelim..
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Benim Proturk ama artık oynamıyorum.[signature][hline]Lorrotar
Öne çıkan mesajlar