Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Şimdi cumartesi Logos'a mı gideyim yoksa karşıyakada o dediğiniz kafeyi mi bulayım karar verin tam olarak. :)[signature][hline]Ordek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardethamblecrown Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 İZMİR içinde bütün magic oynayanlar lütfen bu cmts karşıyaka DIGIL kafeye gelsin yanlız bu kafenin yerini bilen birisi varsa bana da tarif edebilirmi lütfen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KanCHELsiS Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Arkainen, 20 Ocak 2005 22:38 tarihinde demiş ki: magicte trade demek para demek deildir. yaa aslında ben de pek sevmem her kartın değerini paraya dökmeyi ama gerekli olabiliyor bazen.. ayrıca kıyaslamaları neye göre yapıcaz o zaman :) örnek vermek gerekirse elinde çok sevdiğin kullanışlı olan bi kart var; ama pek para etmiyo.. sence bu kartı 10-15$lık bir kartla değiştirmek kazıklamak diil mi?[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardethamblecrown Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Dıgıl cafenin herhangi bir tarifini alamadığımdan dolayı yarın herkezin kendi kendine bulmasının iyi bir yöntem olacağını düşündüm biz bi kaç ark la birlikte bulmaya çalışağız gelmeyi düşünen diğer arkadaşlarda bana ulaşıp bizimle gelebilirler yada kendileri bulmaya çalışabiliriler bizim gibi. yarın saat 1 gibi karşıyakada olmayı düşünüyoruz. msn:[email protected] tel 0537 397 37 31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardethamblecrown Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 İyİ haber Dıgıl ın tarifini en sonunda aldım ne kadar doğru bilmiyorum yanlız ksk carsıya giriyosun duz gidiyosun ondan sonra akbank tabelası gibi bişi var akbank ya da banka sokagı sanırım adı her neyse mc donaldsı gectıkten sonra en geniş caddelerden biri [ iskeleyi arkana alınca sağ tarafta ] biz arkadaşlarla saat 2 de ksk iskelede buluşacağız oraya da gelebilirsiniz isterseniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardethamblecrown Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Ksk Dıgıl kafe hayal kırıklığı arkdaşlar biz logos tayfası olarak bu gün SK dıgıl kafede toplandık belki ksk frp-magic tayfasını görebilir tanışabiliriz diye fakat hiç kimse gelmedi ve biz bizeydik açıkcası ben çok hayal kırıklığına uğradım yada bir yanlışlık var çünkü orda çalışanlardan birine magic i göstererek bu oyun u burda daha önce hiç gördünmü dediğimde hayır cevabını aldım. Belki de ben yanlış yapıyorum Ksk da birden fazla dıgıl kafe var... Bi daha ki cmts eğer karşıyakalılar logos a gelirse tanışabiliriz belki böylece kendilerinide affettirmiş olurlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 sanırım yanlıs kafeye gittik pek frp oynancak bi kafeye benzemiodu kültür kafesi gibilerinden bişi yazıodu yaf kapısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Haftaya değilde ondan sonraki hafta cumartes, dershaneden kurtulmayı becerebilirsem ben gideceğim logosa görüşürüz herhalde :)[signature][hline]Ordek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardethamblecrown Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 arkadaşlar eğer bana isim soyad ve email adreslerinizi maille yada pm yoluyla ulaştırabilirseniz size izmirdeki magic etkinlikleri hakkında haber verebilirim size ayrıca izmirde yapılacak turnuvaların dci deteği olması için izmirdeki arkadaşların bana başvurup dci numarası alması gerekiyor bilmeyenlere duyrulur. msn:[email protected] not: çoğu zaman online ım bi sorusu olan yada görüşmek isteyenler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar