Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Izmirliler!...

eyimen

Öne çıkan mesajlar

said:
Arkainen, 20 Ocak 2005 22:38 tarihinde demiş ki:
magicte trade demek para demek deildir.

yaa aslında ben de pek sevmem her kartın değerini paraya dökmeyi ama gerekli olabiliyor bazen.. ayrıca kıyaslamaları neye göre yapıcaz o zaman :) örnek vermek gerekirse elinde çok sevdiğin kullanışlı olan bi kart var; ama pek para etmiyo.. sence bu kartı 10-15$lık bir kartla değiştirmek kazıklamak diil mi?[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides.
Sosyal ağlarda paylaş

Dıgıl cafenin herhangi bir tarifini alamadığımdan dolayı yarın herkezin kendi kendine bulmasının iyi bir yöntem olacağını düşündüm biz bi kaç ark la birlikte bulmaya çalışağız gelmeyi düşünen diğer arkadaşlarda bana ulaşıp bizimle gelebilirler yada kendileri bulmaya çalışabiliriler bizim gibi. yarın saat 1 gibi karşıyakada olmayı düşünüyoruz.

msn:[email protected]
tel 0537 397 37 31
Sosyal ağlarda paylaş

İyİ haber Dıgıl ın tarifini en sonunda aldım ne kadar doğru bilmiyorum yanlız

ksk carsıya giriyosun duz gidiyosun ondan sonra akbank tabelası gibi bişi var akbank ya da banka sokagı sanırım adı her neyse mc donaldsı gectıkten sonra en geniş caddelerden biri [ iskeleyi arkana alınca sağ tarafta ]

biz arkadaşlarla saat 2 de ksk iskelede buluşacağız oraya da gelebilirsiniz isterseniz...
Sosyal ağlarda paylaş

Ksk Dıgıl kafe hayal kırıklığı

arkdaşlar biz logos tayfası olarak bu gün SK dıgıl kafede toplandık belki ksk frp-magic tayfasını görebilir tanışabiliriz diye fakat hiç kimse gelmedi ve biz bizeydik açıkcası ben çok hayal kırıklığına uğradım yada bir yanlışlık var çünkü orda çalışanlardan birine magic i göstererek bu oyun u burda daha önce hiç gördünmü dediğimde hayır cevabını aldım.
Belki de ben yanlış yapıyorum Ksk da birden fazla dıgıl kafe var...

Bi daha ki cmts eğer karşıyakalılar logos a gelirse tanışabiliriz belki böylece kendilerinide affettirmiş olurlar..
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar eğer bana isim soyad ve email adreslerinizi maille yada pm yoluyla ulaştırabilirseniz size izmirdeki magic etkinlikleri hakkında haber verebilirim size
ayrıca izmirde yapılacak turnuvaların dci deteği olması için izmirdeki arkadaşların bana başvurup dci numarası alması gerekiyor bilmeyenlere duyrulur.
msn:[email protected]
not: çoğu zaman online ım bi sorusu olan yada görüşmek isteyenler için
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...