eyimen Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Ya bu Izmir kadar sosyal faaliyeti durgun buyuksehir yoktur. Butun kizlari suslensin, erkekler de onlarin pesinden kostursun. Ooo ooo oo. Bi turnuva yapiyoruz 15 kisi bile olmuyor. 15 Aralik'ta tekrarlaniyor insallah(Izmir Yuksek Teknoloji-Alsancak), o da tam belli degil. Oynamayacak olan da gelsin ki insanlar tanissin. Izmir'den kart arayip bulamayan varsa da yazsin, yardimci oluruz.[signature][hline] "I cannot remember NOT BeinG" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KanCHELsiS Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 walla haklısın birader... yaw bırakcam magici ben de kızlara vercem kendimi ortamlara akıcam;) hade gençler... ilgi bekliyoruz :)[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ben yeni basladım magice de ben genede gelirim katılmasamda bi de bişi daha sorucam kartları nereden temin edebiliris [ satış noktası soruyorum tam olarak izmirde bulunan yerler ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KanCHELsiS Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesinde Excalibour.. Konak'ta (yaa aslında ben de tam adresini bilmiyorum ama) Ümit... bu iki dükkan da hem Fantazi kurgu kitapları,hem frp kural kitapları,hem t-shirt vs. hem de magic kartları bulabileceğin yerler.. başka var mı? ben de bilmiyorum:)[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 saol da şüle ksk taraflarında yokmu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KanCHELsiS Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ya adını hatırlamadığım bi kitapçıda satılıyodu galiba... sen büyük kitapçılara bi bak.... cidden unuttum adını; zaten ordan aldığım booster'da b.k gibiydi ayıptır söölemesi :)[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkainen Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Birader benim haftaya pazaartesi finaller bitar sonra abimin yanina izimire geliyorum cigliye ortamlara akip magic fln atami die dusunuyomda burda yazanlar pek ici acici degil bana gore. Bi seyler varmi hazirda en azindan bi kafe fln varsa ona gore sogleyin bende gelem bi tanisam yaf neyse hadi kendinize ii bakin. Bu arada harbi sanslisiniz. Bi keresinde sabah 5 gibi izmire varmisitim 6 gibi karsiyaka iskelesinin onunden gectim (pazardi) Hayatimda gormedigim kadar guzel kizi bir arada gordum. tabi aklimdan gecmedi degil acaba ogleden sonra buralar nasildir diye. Gelmeden once bi msj fln atarsaniz sevinirim nerelere gidem naapam tanisak sizlerlede hadi optm gozunuzden (excaliburu gordum)[signature][hline]Lord Memnarch'in Emri ve kudreti ile bu topraklara geldim, buyudum ve hukum surdum. Bir Gun Oldugumde parcalarim mirrodine karisicak. Siz Etten Ve Kemikten Olusanlar Korkun. Suphesiz Ki Memnarch Yakınlari Yakmayı Emreder Dostlugu Yasaklar Ondan Korkun Ve Itaat Edın.... [Bu mesaj Arkainen tarafından 13 Ocak 2005 15:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 valla bende bilmiom varsa soleyin bende gelirim :O bu arada eet cidden sanslıyıs kız bakımından ksk de hep oyle kızlar var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KanCHELsiS Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 aslında tersköşe oldu biraz.. benim de finaller bitiyo ve ben de istanbula dönüyorum.. :( ama merak etmeyin en geç 3-4 haftaya (öhööö) gelirim izmire.. dışardan gelecekler için sööle diyim: biz sene içi neredeyse her hafta cumartesileri Alsancaktaki Logos cafeye takılıtyoruz.. belki ben yokken de takılmaya devam ederler; bişey diyemem o konuda. ama beni sorarsanız ben istanbul'da betrayers of Kamigawa'nın pre_release'ine katılıyo olcam ehuehuehu gelmeyi düşünen varsa bana diil ama Levent'e öm atabilir.(bööle dediğim için umarım kızmaz kendisi :)[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 hehe neyse artık gelince tanısırıs bende yeni basladım yeni gidicem logos kafeye :) butun izmirliler gelsinde tanısalım yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Eğer bu ara oynamak isteyen falan varsa dürtün yeter. Hazır tatildeyim. Eğer oynanacaksa gelecek birkaç tanıdığım da var.[signature][hline]Ordek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardethamblecrown Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Dürtüyorum seni ve arkadaşlarını cmts günleri logos kafedeyiz eğer bulamazsan bi tel aç yeter 05373973731 murat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eyimen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: Raptor_Skeleg, 17 Ocak 2005 14:16 tarihinde demiş ki: Eğer bu ara oynamak isteyen falan varsa dürtün yeter. Hazır tatildeyim. Eğer oynanacaksa gelecek birkaç tanıdığım da var. Arkadaslar bu Cmts bayram biliyorsunuz(3.gunu). Gelecek olan arkadaslar bildirsin. Ismini de yazsin hatta mumkunse bulmasi kolay olsun. -Engin- msn:[email protected][signature][hline] "I cannot remember NOT BeinG" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Misafir ya da zorla bir yere götürülmez isem gelirim ben :)[signature][hline]Ordek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eyimen Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Raptor_Skeleg, 18 Ocak 2005 10:34 tarihinde demiş ki: Misafir ya da zorla bir yere götürülmez isem gelirim ben :) Raptor herhalde 3. gune misafir kalmaz diye dusunuyorum. Zorla da seni bi yere goturebiliyorsalar ona bi sey demiyorum. Geleceksen cmts 14-15 gibi orada ol. Ben zaten gelicem, bi bakarim yoksa kimse donerim.[signature][hline] "I cannot remember NOT BeinG" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaReeM Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 kanchelsis abi, sende çok güzel kartlar varmış duyduğuma göre... senden ben bir ton kart satın almak istiyroum. internetten kart getirtiyordum şu ana kadar, ama farkettim ki büyük salaklıkmış. sonuçta senden daha ucuza bulabilirim kartları. bana kart sat![signature][hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eyimen Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: KaReeM, 19 Ocak 2005 00:55 tarihinde demiş ki: kanchelsis abi, sende çok güzel kartlar varmış duyduğuma göre... senden ben bir ton kart satın almak istiyroum. internetten kart getirtiyordum şu ana kadar, ama farkettim ki büyük salaklıkmış. sonuçta senden daha ucuza bulabilirim kartları. bana kart sat! Kanchelsis abicin Istanbul'da su an. Amacli amacsiz mail atmayin. Bak bi onceki mesajda ne yazili. Bu topic Izmir'de magic oynayanlari biraraya toplamak amacli. Card trade topici var, oraya istedigin kartlari yaz. Cumartesileri de logostayiz aklinda bulunsun. Kanchelsis abin de 3-4 haftaya kalmaz gelecek(hehe-kefal bunlar kefal-atmayin soyle yalandan mailler-olmuyor ki-aaaa-ben de boyle cevap yazarim-aaaa).[signature][hline] "I cannot remember NOT BeinG" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkainen Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Beyle trade kurallarini yok saydiginizin farkindamisiniz bu oyuna lutfen para ytl dolar euro vari seyleri karsaitirmamaya ozen gosterelim gidin adam gibi trade edicekseniz edin magicte trade demek para demek deildir. Bu arada 23 şubatta orda konserim var İZMİR HİLTONDA neyse ozman diliminde bulusuabiliriz tabi daha erken gelip ordaki isleri halletmek zorunda kalmassam neyse logos kafe nerde bu arada kibris sehitlerinde flnmi kusura bakmayın izimir konusunda o kadar bilgim yok bi tarif ederseniz sevinirim saygilarla[signature][hline]Lord Memnarch'in Emri ve kudreti ile bu topraklara geldim, buyudum ve hukum surdum. Bir Gun Oldugumde parcalarim mirrodine karisicak. Siz Etten Ve Kemikten Olusanlar Korkun. Suphesiz Ki Memnarch Yakınlari Yakmayı Emreder Dostlugu Yasaklar Ondan Korkun Ve Itaat Edın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eyimen Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: Arkainen, 20 Ocak 2005 22:38 tarihinde demiş ki: Beyle trade kurallarini yok saydiginizin farkindamisiniz bu oyuna lutfen para ytl dolar euro vari seyleri karsaitirmamaya ozen gosterelim gidin adam gibi trade edicekseniz edin magicte trade demek para demek deildir. Bu arada 23 şubatta orda konserim var İZMİR HİLTONDA neyse ozman diliminde bulusuabiliriz tabi daha erken gelip ordaki isleri halletmek zorunda kalmassam neyse logos kafe nerde bu arada kibris sehitlerinde flnmi kusura bakmayın izimir konusunda o kadar bilgim yok bi tarif ederseniz sevinirim saygilarla 23 Subat'a biraz zaman var gibi. Konser ne konseri? Logos icin Kibris Sehitleri'nde Sevinc Pastanesi'nden iceri dogru yuru, Tansas'i gecince sola don, iste orada. Para olayina gelirsek trade'le deck falan yapilmaz, en azindan Turkiye piyasasinda. Ben cogunu netten aliyorum, maalesef para giriyor isin icine ister istemez.[signature][hline] "I cannot remember NOT BeinG" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Beyler İsterseniz adam akıllı bi buluşma günü ayarlıyalım. Tanışalım Kaynaşalım. Biz Her cumartesi, *Yarında olacağı gibi* KArşıyaka dıgıl Cafede Buluşup Frp oynuyoruz. Aramızda Magic oynayan arkadaşlarda var. Oyunlardan çnce bazen magic atıyoruz. Ben bi süre yurt dışında kaldığım için Magicde İyi bir deck e sahipim :P. Yurt dışında çok popüler. Bi gün ayarlıyalım Buluşalım oynayalım. Msn cep isterseniz özel msg atın o şekilde anlaşmamız daha kolay olur.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardethamblecrown Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 adam akıllı bir gün ayarlayalım demişsin peki abicim o zmn haftaya cmts nasıl ben benim tanıdığım kişileri getiririm hem frp hem magic muhabbeti döner bayağı eğleniriz yanlız buluşma yeri hakkında bi sorunumuz var biz genellikle alsancakta buluşurduk fakat sizin karş da bildiğiniz iyi bi kafe varsa ordada buluşabiliriz yada bornovada da iyi kafeler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Şöle olabilir. Biz aktif olarak her cumartesi Karşıyaka Dıgıl cafede buluşup frp oynuyoruz. Sizde gelin cumartesi. Hem ordan ilgilenenler olabilir. Hemde Sakin bi cafe oturup magic yaparız biraz :) Herkez için uygunsa bu cumartesi Karşıyaka dıgıl cafe?? edit:İmla hatası [signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [Bu mesaj spawn77 tarafından 24 Ocak 2005 05:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Werb, 12 Ocak 2005 18:46 tarihinde demiş ki: saol da şüle ksk taraflarında yokmu :P Pan kitab evinde var,çarşıda.Ve evet sosyal faaliyeti bu kadar düşük olna bi şehir olamaz ben baya uzun bi süreeedir bu Magice ilgi duyuyorum ama oynıyan kimse olmadıgı icin daha yeni kartlarını aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardethamblecrown Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bana uyuyo valla cmts dıgıl kafe olurda karşıyaka yı çok iyi bilmiyorum ben bulabilceğimden pek emin diillim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 pan kitabevinde sadece booster var :( neyse bi bu dıgıl cafe hakkında bi tarif alabillirmiyim ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar