driftintosin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 friends i sever misiniz bilmem ama bana cem yılmaz mı friends mi deseler friendsi secerim (kriter _kahkaha atmak) ve bittii için de cok üzgünüm ama neyse ki matt leblanc yani namı dier joey ,joey die bi diziyle 22 şubatta cnbc e de ekranlara dönüomuş ;en hoşuma giden tipte o olduu için bi an cok sevinmiştim .. duymyanlara duyrulur.. (ayrntı için Bknz_29 ocak milliyet cmrtesi eki ) (zaten acılmış bu konu yeni gördüm kusra bkmyn .) [Bu mesaj driftintosin tarafından 31 Ocak 2005 18:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 o diilde 2 aydır cnbc-e dergi ve kanalında reklamları yayınlanıyo sen milliyetten kaynak veriyon.[signature][hline]??????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 önemli olan nerden öörendiin diil ne zaman öörendiin.. fazla televizyon izlemeyen biri olan beni, mazur gör ltfn..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar