Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teknoloji Televizyonu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bizimkiler Giga.de gibi bir şey yapmışlar bugün farkettim dün başlamış yayına kanal. KabloTV'de S33 bandında. www.teknolojitelevizyonu.com[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.

[Bu mesaj Murk tarafından 29 Ocak 2005 22:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Orada çünkü yayın sırasında da Marmara Eğitim hödösü diye sürekli reklam yapılıyor.

ekleme: Uydudan da izleyebiliyormuşsunuz frekans falan sitede yazıyor şuanda bende oldukça kastırdığından bakamıyorum isteyen bakar.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.

[Bu mesaj Murk tarafından 29 Ocak 2005 22:55 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
bazı belgeselleri çok ezik olmuş.
salak birkaç japon su sesinden müzik yapmaya kalkmışlar. kulaklarını çeşme gibi biryere yastlamışlar:"oh my god!very very beautiful, very relaxing.." :)[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
|playingarena|Pati Pet
*Kuş,tavşanlar ve balıklar için..*
orc_lord in melancholy (day 139)
Mesaj tarihi:
İntro game die bişi var program hakkında görüşleriniz kımına yapmayın bence bu programı yazdım :lol:[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki:
ben yaptırmadım ama acımıyo.

İşte Ben!!!
Mesaj tarihi:
siteyi geçtim incelemedim bile kanalı o kadar teknolojiyle ilgili seyler verdigini gormuyorum arada bakınıyorum diger kanallar nasıl bir firma hakkında reklam yapıyorsa bunlar daha fazla ayrıntıya giriyor anca o kadar benim favorim : discovery :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Mesaj tarihi:
Güzel olabilir bu kanal henüz yeni yakında daha bi etkili olucak gibime geliyor. En azından bizim de bi teknoloji kanalımız var arada animasyon tarzı birşiiler gösteriyorlar anlamadım ama hoşuma gitti.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Mesaj tarihi:
bende geçenlerde bu kanala denk gelmiştim zaplarken...bilgisayar efekti gibi abuk subuk bişi gösteriyolardı sanırım 5. sn de bayıp kanal değiştirmiştim...ama bi tekrar bakarım..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
Şu haliyle oldukça gereksiz bir kanal olmuş gözlemlediğim kadarıyla umarım düzelir zaman içinde.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
  • Yeni Oluştur...