Murk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Bizimkiler Giga.de gibi bir şey yapmışlar bugün farkettim dün başlamış yayına kanal. KabloTV'de S33 bandında. www.teknolojitelevizyonu.com[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. [Bu mesaj Murk tarafından 29 Ocak 2005 22:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Haydaa bizim okulun amblemi ne arıyo sağ üst köşede?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Orada çünkü yayın sırasında da Marmara Eğitim hödösü diye sürekli reklam yapılıyor. ekleme: Uydudan da izleyebiliyormuşsunuz frekans falan sitede yazıyor şuanda bende oldukça kastırdığından bakamıyorum isteyen bakar.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. [Bu mesaj Murk tarafından 29 Ocak 2005 22:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bazı belgeselleri çok ezik olmuş. salak birkaç japon su sesinden müzik yapmaya kalkmışlar. kulaklarını çeşme gibi biryere yastlamışlar:"oh my god!very very beautiful, very relaxing.." :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 139) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 kapanış sayfasını izledim ukalamtrak cevaplarla fln güzel bi programdı... sonra programlarının reklamını gösterdiler sırayla. baydım kapadım. hoş gibi gözüküyo ama.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 İntro game die bişi var program hakkında görüşleriniz kımına yapmayın bence bu programı yazdım :lol:[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 siteyi geçtim incelemedim bile kanalı o kadar teknolojiyle ilgili seyler verdigini gormuyorum arada bakınıyorum diger kanallar nasıl bir firma hakkında reklam yapıyorsa bunlar daha fazla ayrıntıya giriyor anca o kadar benim favorim : discovery :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Güzel olabilir bu kanal henüz yeni yakında daha bi etkili olucak gibime geliyor. En azından bizim de bi teknoloji kanalımız var arada animasyon tarzı birşiiler gösteriyorlar anlamadım ama hoşuma gitti.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Kapanis Sayfasi diye bir program var sayesinde kız arkadaşıma canlı yayında mesaj ilettim :p Gerçi programı amacından çıkardık ama olsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bende geçenlerde bu kanala denk gelmiştim zaplarken...bilgisayar efekti gibi abuk subuk bişi gösteriyolardı sanırım 5. sn de bayıp kanal değiştirmiştim...ama bi tekrar bakarım..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Teschtv sanırım eskiden digiturk teydi, kabloda ayın kalitesi çok kötü nedense izlenmiyor yani[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Şu haliyle oldukça gereksiz bir kanal olmuş gözlemlediğim kadarıyla umarım düzelir zaman içinde.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 şu an kapalımı s33 de birşey çıkmıyorda bende ?[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taco Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bence çok güzel bi kanal. böle bi kanala ihtiyaç vardı.[signature][hline] forever GS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar