Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Clan kurulurken Dikkat Edilecek hususlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Doush dooru söylüyo, bi de dün benim DTS'leri çalmasaydı daha güzel olacaktı ama :D:D[signature][hline]Nation: El MORAD
Race: Barbarian
Level: 4x
Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi.
weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D

[img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
Mesaj tarihi:
Ben bişey söylemiyorum,büyütücek birsey de tabiki yok,sadece aresmajerenin konusması hosuma gitmedi bana karsı.
Bu arada savundugunuz eleman özel mesajdan "sus" falan yazmıs,neyse uzatmayalım biz suclu oluyoruz zaten hep.[signature][hline]Name:Buzkirpisi_
lvl 2x
S xig
Worior
Harsch şitette+5/40 poi

Mesaj tarihi:
said:
Murtaza, 31 Ocak 2005 17:43 tarihinde demiş ki:
Doush dooru söylüyo, bi de dün benim DTS'leri çalmasaydı daha güzel olacaktı ama :D:D

yav adımız çıktı KS ciye :) gel bugün sen yap bizim partide provekeleri... ama 6 tane uruk saldın başımıza ölelim diye sonra kesmiştik hani :D yazmayı unutmuşsun[signature][hline]KS YAPTIKTAN SONRA ALDIĞI EXP'LER İÇİN DİĞER PARTİYE "PARTY FOR THX" DEMEYİ BİLEN TEK ADAM :D
Mesaj tarihi:
Doush bu arada imzana bayildim çok centilmence :Pp[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares
Nick:oQo -------------Nick:KuardoN
LvL:5x ------------- LvL:60
Clan:PunisheR----------Clan:TOWN
A live--------- Banned
My Logo Click Please.
rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki:
ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
Mesaj tarihi:
Yapma be, size mi sardım ben onları?
Abi Uruk BLade ler çok fena, mouse takıldı duvarın oraya giderken. Son anda TP ettiler.

O diil de beinm sorum şu, o spot'da, siz gelmeden önce 3 saat falan oynadık, siz geldiniz. Şimdi bu durumda ne yapmamız gerekiyo?
SOnuçta orada 5 tane DTS ve 5 tane Ash knight var.

Ben hepsini toplarsam ancak kaydadeğer exp kazanılıyo.

Bilmediğimden soruyorum.

Böyle durumda hangi politikayı izlememiz lazım.
NPC'ler tutanın elinde mi kalıcak yoksa orta yol mu bulunucak?[signature][hline]Nation: El MORAD

Mesaj tarihi:
said:
oQo, 31 Ocak 2005 17:54 tarihinde demiş ki:
Doush bu arada imzana bayildim çok centilmence :Pp

tabi canım dicem demessem bi de parti üyleri haram eder expleri mazallah sonra
"resser pls" derim. ehehehheeh[signature][hline]KS YAPTIKTAN SONRA ALDIĞI EXP'LER İÇİN DİĞER PARTİYE "PARTY FOR THX" DEMEYİ BİLEN TEK ADAM :D
Mesaj tarihi:
tek kural var güçlü olan parti alır ya da kural yok desemde aynı şey galiba :) ama mouse takılmamıştı iyi hatırlıyom :D gerçi benim de mouse takılınca aoe yapıyo haklısın galiba :D[signature][hline]KS YAPTIKTAN SONRA ALDIĞI EXP'LER İÇİN DİĞER PARTİYE "PARTY FOR THX" DEMEYİ BİLEN TEK ADAM :D
Mesaj tarihi:
hönk? :D

olm yalan borcum mu var. Arkama bakmak için mouse u çevirdim, önüme dönmeye çalışırken Uruk blade'ler Furmaya başladı ficdansızlar.

Tamam güçlü olan party alır diyosun. Keşke dün bırakmasaydım beah :D

4 party devirdik orada. sonuncusu siz oldunuz. Sonra Dark_lord size geçti. Bizden de Dove "ben diğer party'e geçiyorum." Diyip çıkmış.

İçten çökerttiniz bizi :D[signature][hline]Nation: El MORAD

Mesaj tarihi:
tartışmaya kavgaya aç insanlar çıkın yolda birine küfür edin ama dişinize göre seçmeden gidin orda edin burda ediceksenizde adresiniz hasanmezarcı olsun gelin bana sataşın alın takkayi elinize.
Mesaj tarihi:
Dün KS yapiodu arklar DTS ye bende %97 yim sonra bizimkiler güclüydü partiyi bozdu Leader dayanamadı bize geldi bizim partiye sonra ben güldüm Shout tan ZUHAUAHAUHAA die %99 dum öldüm sonra geldim baktım leader ölüyor yardım etmedim güldüm adam mefta oldu rezzer die bagırıordu ben gülerken arkadan Uruklar Geldi Yatırdı beni gene düştüm %94 sonra reslendim yolsa gelirken öldüm yani 5 6 kere öldüm peş peşe bi dahada gülmedim adama cılgına döndüm dün[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares
Nick:oQo -------------Nick:KuardoN
LvL:5x ------------- LvL:60
Clan:PunisheR----------Clan:TOWN
A live--------- Banned
My Logo Click Please.
rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki:
ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
  • Yeni Oluştur...