Koptagel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Coğu kardeşimizin yaptığı altındaki yeşil çizgi hatası ÖNCELİKLE BİR ADET TIRT CHAR AÇILIR CHAR LVL20 YE GETİRİLİR. CHAR'DAN CLAN KULULUR VE MENAGERLİKLER DAĞITILIR. AMA YOK YEŞİL ÇİZGİM OLACAK DİYOSANIZ. İŞTE OZMAN CZ VE WAR DA ALLAH KOLAYLIK VERSİN 5 KM DEN IŞILDARSINZ[signature][hline]Server X- lvl 4x Flame + liht Elemental +5 +40 flame
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 caps lock tusun bozuk heralde ? Buyuk yazmanın nedeni nedir..[signature][hline]Necromance LvL 45 Mage DieZ 1/2 aKuMa_Xen LvL 46 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 klan gorewlerine de o tırt karakterle gidersin kafanı gozunu patlatırlar ole pelerin alırsın artık.ayrıca rogue isen hc bir problem olmuo we hatta sawaslarda da problem cektiimiz olmadı hic[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Eger ole cömez chara yaparsan anca alt clan kurucaksan yaparsın savasa katılabilicek clansan Pelerininde vardır.Clan master benim dediginde yoo clan master şu şu şu nickik adam derler inandıramazsın Rogue isen nickin görünmez Stealth atar gidersin.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
Koptagel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 YENİ CHARLA DALACAN DEYÜ Bİ KAİDE OLDUĞUNU DUYMADIM ADAM ORDA OLSA YETER TABİ BUNU BECEREMEYECEKLERDE VARSA BU AYRI KONU :D YOK ROGUE OLURSAN YOK BİLMEMNE OLURSAN ABİ SONUÇTA YAN CHAR LVL ZATEN YÜKSELECEK CLANB GÖREVLERİ İÇİN. ARDINDAN AL TIRT CHARI. GİT GOBLİNE 35 DAKİKADA LVL 35 YAP NOLACAK HERİFE İTMEM Mİ KASACAN ??[signature][hline]Server X- lvl 4x Flame + liht Elemental +5 +40 flame
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 tabi millet lupin eyes i bilmiodu :) zaten clan kurmak icin min 30 lvl olması lazım diye biliyorum.[signature][hline]Necromance LvL 45 Mage DieZ 1/2 aKuMa_Xen LvL 46 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Ozaman Babayı Alırsın Pelerini.Olursun Cömez Klanı CAPS ınıda kapat.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Koptagel soyledigin sey zaten sacma oteside bari sunu buyuk harflerle yazma istersen ? son uyarım hala buyuk yazmaya devam edersen sikayet butonu ile sikayet edicem yazdıgın mesajları..[signature][hline]Necromance LvL 45 Mage DieZ 1/2 aKuMa_Xen LvL 46 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 yaw cillopgibigorunmeyinekadar da kastırıonuz ha adam gibibakan seni her halikarda gorur.bak lupine eyes dawar.eger gozleriniz bozuksao cizgiden ayırt edebiliosanız ayrı[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Ya görüneceksin zaten Sen CZ ye Saklanmak görünmemek icin mi gidiosun[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
Koptagel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 sry form dolduruyordum öğretmenliğe başvuru için büyük harf neydi küfr müydü walla unutmuşum alınganlık yok ben kimseye hakaret etmem[signature][hline]Server X- lvl 4x Flame + liht Elemental +5 +40 flame
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Bagırma anlamında[signature][hline]Necromance LvL 45 Mage DieZ 1/2 aKuMa_Xen LvL 46 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 koptagel doldurduun forumlara dikkat et bazıları kucukharf kabuletmio.Sonra tekrar form almak zorunda kalma ;)[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
Koptagel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 yahu ne kadar garipsiniz !! anlamadığım banlanacaksam banlanayım yane forum bu ama fikir sunana da böle davranılmaz canım. yane adamı konuştuğuna konuşacaana pişman eden tipik tr tavrı ile umarım başarılı olursunuz.[signature][hline]Server X- lvl 4x Flame + liht Elemental +5 +40 flame
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 nie banlancan yaw ben orasını kacırdım? buyukharf kullandın die mi? ben daha ikiucgun once girdim buraya.insanlar neler yazıorda banlanmıorlar.Sana hc bisey olmaz onlara olmadıktan sonra[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
AresMajere Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: aKuMa_Tr, 31 Ocak 2005 14:20 tarihinde demiş ki: caps lock tusun bozuk heralde ? Buyuk yazmanın nedeni nedir.. Herkesin görüşüne saygı duymalıyız arkadaşlar...[signature][hline]Server: Ares1 & Ares2 Nick: AresMajere Race: Human Class: Priest (Buffer & Massive Healer) lvl: 5x Clan: Eternals
Hollwanderson Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Koptagel, 31 Ocak 2005 14:18 tarihinde demiş ki: Coğu kardeşimizin yaptığı altındaki yeşil çizgi hatası ÖNCELİKLE BİR ADET TIRT CHAR AÇILIR CHAR LVL20 YE GETİRİLİR. CHAR'DAN CLAN KULULUR VE MENAGERLİKLER DAĞITILIR. AMA YOK YEŞİL ÇİZGİM OLACAK DİYOSANIZ. İŞTE OZMAN CZ VE WAR DA ALLAH KOLAYLIK VERSİN 5 KM DEN IŞILDARSINZ biz ışıldarken düşman ışıldıcak heralde priest için kolay rakip 1000 kişi bile olsa daha nasılsa onlar gelemeden gate büyüsünü çakar son hızla moradona uçar
Buzx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: AresMajere, 31 Ocak 2005 16:19 tarihinde demiş ki: Herkesin görüşüne saygı duymalıyız arkadaşlar... Büyük harf yasak ,ben öyle biliyorum en azından,yasağı bırak hos degil,saygı falan duymam yani :)
AresMajere Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Emin degilsen sormalısın "ben böyle biliyorum yani" demenin bir alemi yok...[signature][hline]Server: Ares1 & Ares2 Nick: AresMajere Race: Human Class: Priest (Buffer & Massive Healer) lvl: 5x Clan: Eternals
Buzx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 20 defa Büyük harfle yazılmıs konu ve konu baslıkları kilitlendiyse demekki yasaktır.Pm atarsın sorarsın bi yöneticiye inanmıyorsan. [signature][hline]Name:Buzkirpisi_ lvl 2x S xig Worior Harsch şitette+5/40 poi [Bu mesaj Buzk tarafından 31 Ocak 2005 17:16 tarihinde değiştirilmiştir]
AresMajere Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Büyük harf ile yazmış ve bundan rahatsızmı oldun? oldu ise şikayet et farkındaysan arkadaş yeni üye ve bunu bilmeyebilir. O yüzden bir takım şeylere saygıda kusur etme...[signature][hline]Server: Ares1 & Ares2 Nick: AresMajere Race: Human Class: Priest (Buffer & Massive Healer) lvl: 5x Clan: Eternals
AresMajere Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Gayet iyiyim rahatsız isen şikayetini belirt... Gerekli mevkilere..[signature][hline]Server: Ares1 & Ares2 Nick: AresMajere Race: Human Class: Priest (Buffer & Massive Healer) lvl: 5x Clan: Eternals
DousH Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ya benim anlamadığım bişey war niye hep biz tartışmak için ufacık bir sebeb arıyoruz... büyük harfle yazmışsa da yazmış büyütmeyin adam yazdığına pişman ettiniz :) güzel güzel bilgilerimizi paylaşalım burda ,oyunun zevkini çıkartalım relax all pls[signature][hline]KS YAPTIKTAN SONRA ALDIĞI EXP'LER İÇİN DİĞER PARTİYE "PARTY FOR THX" DEMEYİ BİLEN TEK ADAM :D
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Hollwanderson, 31 Ocak 2005 17:02 tarihinde demiş ki: said: Koptagel, 31 Ocak 2005 14:18 tarihinde demiş ki: Coğu kardeşimizin yaptığı altındaki yeşil çizgi hatası ÖNCELİKLE BİR ADET TIRT CHAR AÇILIR CHAR LVL20 YE GETİRİLİR. CHAR'DAN CLAN KULULUR VE MENAGERLİKLER DAĞITILIR. AMA YOK YEŞİL ÇİZGİM OLACAK DİYOSANIZ. İŞTE OZMAN CZ VE WAR DA ALLAH KOLAYLIK VERSİN 5 KM DEN IŞILDARSINZ biz ışıldarken düşman ışıldıcak heralde priest için kolay rakip 1000 kişi bile olsa daha nasılsa onlar gelemeden gate büyüsünü çakar son hızla moradona uçar CZ de Gate Büyüsünü atarsan Moradonamı ucuyon. LOL.. :D:D:D:D[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
Öne çıkan mesajlar