Wrapper Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Knight online oynamak istiorum ama su hatayi diyor: D3D8.DLL dosyasi.eksik DDRAW.DLL verme ile bagli:DdEntry12. Bu D3D8.DLL ve DDRAW.DLL yi indirdim ve windowsa attim ama olmadi ne yapmaliyim?[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik
elesso Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 oyun bendede zırt pırt sorun çıkarıyo,reinstall ediyorum düzeliyo.şimdiye kadar en az 4 kere yeniden kurdum[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------
Wrapper Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Harbi cok oynamak istiorum yaa.[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik
Wrapper Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 olmuor hep sorun oynayamicam :([signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 valla bende hiç sorun vermedi allah nazardan saklasın :)
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ekran kartından kaynaklanan sorun o oyunun setup ına girip bi gözden geçir.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak
skywalker772 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Dostlar bi yardım edin oyuna girerken karakteri oluşturuyorum ama üstüne tıkladığımda girmek yerine '' disconnect server '' diyo ne yapmalıyım ???
Koptagel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 direct x 9.0 hatası direcdraw.dll. açılımlı hataya neden olur saygılar[signature][hline]Server X- lvl 4x Flame + liht Elemental +5 +40 flame
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 o aşırı lagdan oluyor ara sıra olur böle ama son zamanlarda baya olmaya başladı merak etme büyük ihtimalle problem senden değildir[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan)
Öne çıkan mesajlar