Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ahah playboyclub okudum ahahahha ne mundar adamım ya =) frikik falanda olunca tam oldu zaten oha diye bakıyodum tam hehe[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 =0= da koydum tam oldu hehee =P[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Ya bi türlü gol atamadım ba$ka bi frikik vardı daha kolaydı sen topa nerden vuracagını belirliyodun doldurup çekiyodun adreside pati deydi.bulamadım ben bulursanız p.m atın bana yaw cok güsel oyundu o :D[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Puanlar sıfırlanmış. Demin 43630 yaptım ve 10. oldum. 1. olan muhterem şahıs ise 73680 puan yapmış.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Munin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bulgaristanı koymuşlar Türkiye yok anasını satim. bunlar kökten dinci hipneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 biraz daha oynarsam kitabını yazacam :D Orda TUR nickli biri var kim acep :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 topa vuruyorum bana dooru geliyo anlam veremedim[signature]edit: anladım lol[hline]wtf? [Bu mesaj pan tarafından 28 Ocak 2005 19:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 abi sonunda 1.oldum ohhh[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ben gene daha yopa vuramiyom ya baraja çarpiyo ya da out..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: SoulCube, 25 Ocak 2005 13:49 tarihinde demiş ki: Do_m ytaptıgın ayıpmı desem artık ne desem yani bilmiyorum acaba bileremi yaptın ama insan biraz arar ya varmı yokmu diye bi de önceden acılmıs bır baslıkla nerdeyse aynı gıbı http://forum.paticik.com/view.php?id=107963 yani kısaca açılmıştı hrrrr ben açmıştım :P[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Topun tam yarısının biraz altına kalecinin tersi tarafına tıklayın önce. En kenarına. Sonra alttaki rakamların olduğu yerin sınırına kadar çekin ve biraz topa tıkladığınız yerin tersi yönüne götürün mouse'u sonra tekrar tıklayın. bikaç defa deneyin. Mesela alanın soluna çok yakınsanız topun sağ kenarında ortanın biraz altına tıklayın sonra aşağı yeşil yerin bittiği sınıra kadar çekin sonra sola 50 dereceye yakın bir açı verin ve tekrar tıklayın. Sola ne kadar yakınsanız o kadar büyük açı ortaya ne kadar yakınsanız biraz daha dar bir açı ile falso vermeniz lazm.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brumeux Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Barajdaki adamlarda kafa ve haya kalmadı sayemde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar