dasBock Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Ich habe ein paar Fragen, dass ich die persönlich stellen möchte. burada persönlich yerine aslında yüzyüze demek istiyorum hangi kelime en doğrusudur? voreinander falan mı denmeli acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 http://www.kralcaps.com/media/created/i853oo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 ich spreche türkisch, ich spreche kein deutsch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 ich möchte köfte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 her havuzun dibi aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 von Angesicht zu Angesicht Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 dasBock said: Ich habe ein paar Fragen, dass ich die persönlich stellen möchte. burada persönlich yerine aslında yüzyüze demek istiyorum hangi kelime en doğrusudur? voreinander falan mı denmeli acaba? Ich habe ein paar Fragen, die ich gerne (bei Ihnen) persönlich stellen möchte. persönlich dogru zaten, dass yanlis.. Cok bireysel ise => Unter vier Augen dersin-- sadece ikimiz olalim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 GEd vielen herzlichen dank brüder dass da aslında gramer olarak yanlış olmuyo diye düşünüyorum da senin dediğin daha duru ve doğru hali. neyse gönderdim bakalım anlar herhalükarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar