cold_fire Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 oyun forumundan banlanmışım (www.knightonlineworld.com) sitede bu forumdan banlanmıssınız diyor neden bilmiyorum daha once hic yazı yazmadım foruma sadece bir kac defa girmistim bu konuda bilgisi olan bir arkadas var mı?[signature][hline]love is the name s.x is the game forget the name play the game
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 allah bilir int cafede login birakmişindir. biride doldurmuştur.. genelde buldularmı ole yapıyolar aman dikkat..[signature][hline] World:Ares Job:Ice MAGE Race:Human lvl: 47+ Total Played: just ~3 weeks Clan:ImanGucu SAOLASIN TELEKOM 2 haftada 46 oldum 1 haftada 2 lvl alamadım...
cold_fire Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 yok yaa int cafe diil evden bağlanıom[signature][hline]love is the name s.x is the game forget the name play the game
anthro Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bazı iplerde ban var genel bi şey bu ip ni değiştirince geçiyor bendede olmustu ama nası değişior bilmiyorum[signature][hline]lvl 6x mage el-morad @ diez 2xxxx np complete +6 set with +7 elixir hmm
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 genelde adsl ise istemedikten sonra sana statik ip wermiolar.ip nideishtirmek icin modemini kapatıp bi yirmi saniye bekleyp acman yeterli.Ama forumlarda we accountlarda ip ye ban koymuolar.[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
Öne çıkan mesajlar