Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uçak similasyonu???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar sizce bugüne kadar yapılmış en iyi uçak similasyonu hangisi!!!bi bilgi verin yaaa..gidip bakacam kadıköyde..ama butarz oyun varmıdır bilmemm...[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım...
Mesaj tarihi:
gerçekçilik istiyosan (klavye ile oynayamassın dikkat!) flightsimluater al - joystivck veya direksyon varsa al yoksa klavyede zorlıuk çekersin
(yolcu uçakları)

savaş ve eğlence istiyosan Il-2 sturmovik alabilirsin bende Il-2 sturmovik forgotten battles vardı yeni bir oyunu çıktı mı bilemiyorum (2.dünya savaşı)

eskileden Jane's USAF da güzel bir savaş - simulator oyunudur
(modern)[signature][hline]"Reha acı var mı acı" Erman Toroğlu
"Ermancığım hava sıcak oralar nası?" Rehanın cevabı

Mesaj tarihi:
modern savas ucaklariyla ilgili istiyorsanda lock-on var ama burda bahsedilen oyunlarin hic birisini kaliteli bir joy-stick in yoksa zevk alarak oynayamazsin . klavye bezdiriyor insani . orta halli bir analog joy-stick almak lazim bu oyunlari almadan once . [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 30 Ocak 2005 22:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Evet Yolcu uçağı, helikopter, cessna vs.vs.vs için kesinlikle Flight simulator 2004

Ama yooook, ben uçanı kaçanı vuracam Dogfight yapıp , düşman savaş pilotunun basurlarını üzüm salkımına çevirecem diyosan:

FALCON 4.0

oyun biraz eski, ama sürekli patch çıkarılıyor. Abim oyunun hastası, ben de ucundan kıyısndan oynuyordum..

Duyduuma göre hala en iyiler arasında. :tup:[signature][hline]Nation: El MORAD
Race: Barbarian
Level: 4x
Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi.
weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D

[img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]

[Bu mesaj Murtaza tarafından 31 Ocak 2005 09:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yahu nerden alayım..galiba yzıcıoğlunda bulamam!!kırolardan geçilniyo..hiç bi bok yok[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım...
  • Yeni Oluştur...