SeNseii Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 arkadaşlar sizce bugüne kadar yapılmış en iyi uçak similasyonu hangisi!!!bi bilgi verin yaaa..gidip bakacam kadıköyde..ama butarz oyun varmıdır bilmemm...[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 gerçekçilik istiyosan (klavye ile oynayamassın dikkat!) flightsimluater al - joystivck veya direksyon varsa al yoksa klavyede zorlıuk çekersin (yolcu uçakları) savaş ve eğlence istiyosan Il-2 sturmovik alabilirsin bende Il-2 sturmovik forgotten battles vardı yeni bir oyunu çıktı mı bilemiyorum (2.dünya savaşı) eskileden Jane's USAF da güzel bir savaş - simulator oyunudur (modern)[signature][hline]"Reha acı var mı acı" Erman Toroğlu "Ermancığım hava sıcak oralar nası?" Rehanın cevabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 modern savas ucaklariyla ilgili istiyorsanda lock-on var ama burda bahsedilen oyunlarin hic birisini kaliteli bir joy-stick in yoksa zevk alarak oynayamazsin . klavye bezdiriyor insani . orta halli bir analog joy-stick almak lazim bu oyunlari almadan once . [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 30 Ocak 2005 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 microsoft flight simulator 2004 al öğrenince gelirsin netten beraber uçarız[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Evet Yolcu uçağı, helikopter, cessna vs.vs.vs için kesinlikle Flight simulator 2004 Ama yooook, ben uçanı kaçanı vuracam Dogfight yapıp , düşman savaş pilotunun basurlarını üzüm salkımına çevirecem diyosan: FALCON 4.0 oyun biraz eski, ama sürekli patch çıkarılıyor. Abim oyunun hastası, ben de ucundan kıyısndan oynuyordum.. Duyduuma göre hala en iyiler arasında. :tup:[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 4x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] [Bu mesaj Murtaza tarafından 31 Ocak 2005 09:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 yahu nerden alayım..galiba yzıcıoğlunda bulamam!!kırolardan geçilniyo..hiç bi bok yok[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar