Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

konserden sonra!!

SeNseii

Öne çıkan mesajlar

açmayın şöyle topicler biletim olduğu halde konsere gitmemişim zaten..koyuyo yane..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

ya türban bahsini kapayalım..millet deyecek açtığı topic e bak yazdıkları şeylere bak diye!!ya abi ümt edyirom..yahu bide kolonun önündeki adamlar ne yapsın ya..höh yani!!yahu nedir bu konser sonras milletin çektiği...bendce oturup bu konser sonrası durumlara köklü bi çözüm bulmak gerek!!![signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım...
Sosyal ağlarda paylaş

yahu peki konseri en arkalardan dinlemek çözümmüdür beyaw...hanee belki bi ümit..yahu bu arada çok bağırmakata etkilimidir....hade bütün tıp alemi..çözümeeeeee...:)[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım...
Sosyal ağlarda paylaş

"türban bahsini kapayalım"da denmiş ama sölemeden edemicem
dark tranquility konserinde o kadar simsiyah adamın ortasında bembeyaz türbanlı biri vardı. baya ilgi çekmişti.
duman konseri bişe deil yane :)[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone..
We can hope for the future, But there might not be one...
Sosyal ağlarda paylaş

yahu harbe kapayalım türban bahsini yoksa topic block yiycek..bizde mahrum kalacaz bu muhaabbetten..bi tane açtım türbanla topic 9.mesajda block yedi arkadaşlar...özgür forum istiyoruk...:)[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım...
Sosyal ağlarda paylaş

ulaaaa ciddi yanıtlar bekliyuuuk...şurda %50e yakın işitme kaybıyla başbaşayım..allah verecek cezanızıııı...dalga geçin hesteyle..[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım...
Sosyal ağlarda paylaş

afedersiniz yine kulakla ilgili ama bu konu ile ilgisi olmayan birşey soracağım

uyurken
arka planda bir cihaz çalışıyor olsa bile
bilgisayar , çamaşır makinesi , vs vs ,,, yani çamaşır makinesi demiyelimde
bilgisayar gibi

fanları sürekli uğultu yapan bir ortamda uyuyunca beyin uyumuyor vs vs diyorlar
doğrumudur ?
yani ben şimdi uykumdan tam randıman alamıyormuyum ?[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

kulak uğultusu bişey diil. rtn'den sonra bir hafta boynum geçmedi.(amon amarth çıkınca yaydıydık, şerefsizler keyfimizi zükmek istercesine girdiler şarkıya, biz de dedik dinlenemiyoz kafa sallayalım a.k, sonra ertesi gün geldi udo çıktı orda kafalar gitti, ertesi gün geldi destruction çıktı, kafalar ayrı gitti, doro çıktı ben "daalın lan .mını zktüğümün gotikçileri" gibi bi modla milleti eze eze geldim sahne önüne, tabi kral yerler kapılmıştı ortalarda izledik o koydu.[doroda tüm vucüt gitti zıplaya zıplaya] bide ayakağrısı yapıyo şerefsizim okadar saat kafa sallamak saat 8i geçince ayakta duramıyosun, iki defa da başarısız omuzlara alınıp milletin üstünde sörf yapma deneyimi de geçirdim zaten :D) neyse öhöm. sakız çiğneyecen, duş alacan, bira içicen, uyuyacan. :D :D :D[signature][hline]-Old School Keşh-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 30 Ocak 2005 07:12 tarihinde demiş ki:
said:
Arkansis, 30 Ocak 2005 02:35 tarihinde demiş ki:

yani ben şimdi uykumdan tam randıman alamıyormuyum ?

Sigara içiyosan kasma.
Her daim tam randıman alamıyorsun.

hayır sigara içmiyorum
ama arkadan sürekli kısık seste bir fan sesi gibi birşeyin gelmesi
beynimi rahatsız edermi gece derin uykuda ?[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...