Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bir kaç arkadaş bahsetti...sanırım bi oyuncuya transferden önce deneme teklif edersen türk oluyolarmış...ama ben bi türlü bunu başaramadım...nobre kendi kendine Türk oldu ama...yabancıları türk yapmayı bileniniz varmı acaba? kontejyan dolduda...sanırım öncelikle milli forma giymemiş olması lazım...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 5 sene turkıye de kalması lazım olmassa editorden yaparsın ;)[signature][hline]Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Bir oyuncunun Türk olmasına 1600 dene etken artı şans etkili oluyor.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 deneme teklif ediyorum paso milli forma giymemiş genç oyunculara..bu arada bi bug mı oldu emin değilim ama şu anda kadromda 9 tane yabancı oyuncu var..ilk 2 maçta hepsini kadroda kullanabilirken 3. maçta sanırım 5 yabancı kullanabilirsiniz dedi..böyle abuk subuk bişi oldu yane...hmms[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 önceliklew editörü acıyosun sonra oradan türkiyedeki yabancı olma yılını 1 yapıyosun oluyo[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 5 sezon aynı takımda oynarsa oluyor. Türk olmadan başka bir takıma giderse yine 5 sezon geçmesi gerekiyor. Böyle saçma birşey.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 editorden yaparsında ben real madrıdde 3 yerıne 9 yapancıyı kadroma sokabılıyodum. real e 3 b ye 3 c ye 3 sokuyodum sonra hepsını a takıma cıkarıyodum 9 tane foreıgn oyuncuyu oynatabılıyodun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar