Gilean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 tamam farketmez benim için maksat eğlence..t-mac için seçicektim zaten rocketsı..phoenix de uyar bana..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Herkese iyi geceler, Bugün iş yerinde bir iş kazası geçirdim (salaklığımda denebilir), şu anda bacağım bileğimden sarılı hem doktorum hem de eşim olan mümtaz şahsiyet sanırım bana dar eder bilgisayar başını. Ben çok kısa bir ara verebilirim. Yine de mücadelem devam edecek. Her oluşum içinde olabildiğince var olmak isterim yinede, beni de unutmayın.[signature][hline]e-mail:[email protected] MSN:[email protected] ICQ:341-207-046 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 abi cok gecmis olsun,insallah cabuk duzelirsin bu arada ben mumkun oldugunca her turnuvaya kati_lmaya calisirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bir turnuva çizeceksin dallas olacak[signature][hline]Ay Don at vana nov if yu pileyt me ascas takeee alon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bayramdan sonra lig.. bu turnuvanın 3.tur macları da Salı bitiyor.. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. belirlecek[signature][hline]Ay Don at vana nov if yu pileyt me ascas takeee alon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ucuncu maclar1 kimle kim oynicak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 eheheh zaten her grupta herkes 1 kisiyle mac yapmadı =o)[signature][hline]Ay Don at vana nov if yu pileyt me ascas takeee alon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Son maçımı da yaptım. Ping ile oynadık. Cavs:120 vs Suns:58 olarak bitti. Böylece 1nci tur maçlarımı tamamladım sanırım en sona kalan bendim. Şimdi yarı finaller mi olacak? *!Celtics'ini özlemiştir*[signature][hline]e-mail:[email protected] MSN:[email protected] ICQ:341-207-046 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Aman neyini ozlediysen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Arkadaşlar herkes oynadığı maçları yazabilirmi? karşılaştırıp son maçları yazmalıyım da sonuçlar gerek[signature][hline]Ay Don at vana nov if yu pileyt me ascas takeee alon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bende oyunu yüklüyorum ögrenince bende katılırım size =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 alow[signature][hline]Ay Don at vana nov if yu pileyt me ascas takeee alon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 eheh beyler elimde olabilen nedenlerle bilgisayarıma kawuştum , o mesajı annem elinde m-60 la karne günü bana zorla yazdırmıştı , haftada 1-2 mac atabilirim heralde :)[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paticik League of NBA Updated 1.4 Kurallar: GameSpeed 60 Fatigue Effect 40 Injury Effect 5 İlk Quarterda disconnect olursa rematch (max: 2 kere) Katılımcılar 1111 Sarp Cankhan LastSurvivor Kumadam Musker Nukem_Verite Ping Dygrogrand Ruby_DraGon Gilean Azmodai Takımİstekleri: Gilean 1-Houston Rockets 2-Orlando Magic 3-Phoenix Suns 4-Dallas Mavericks 5-Miami Heat RubyDragon 1)Toronto Raptors Ping 1.Dallas 2.Indiana 3.Detrois 4.Miami heats 5.Celtic Kumadam 1.Celtics Dygrogrand 1- Minnesota 2- Indiana 3- Detroit 4- Miami 5- Seattle Musker 1)houston rockets 2)seattle supersonics 3)miami heat Last Survivor 1)Indiana 2)Minnesota 3)Dallas 4)Seattle 5)Sacramento Nukem_Verite 1)Dallas 2)Miami 3)Minessota 4)Orlando 5)Detroit 1111 1-Denver 2-Minnesota 3-Memphis 4-Phoneix suns Kararlaştırılan Takımlar: LastSurvivor - Indiana Pacers NukemVerite - Miami Heat Ping - Dallas 1111 - Denver Nuggets Dygrogrand - Minnesota Timberwolves Kumadam - Boston Celtics RubyDragon - Toronto Raptors Musker - Houston Rockets Gilean - Orlando Magics Sarp - Detroit Pistons Cankhan - Sacramento Kings Gilean -Orlando Magic Musker - Houston Rockets [Bu mesaj LasT_SuRviVoR tarafından 18 Ocak 2005 20:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 GRUP 1 PiNg - - HİlMicAn + Kumadam + + SarP - GRUP 2 Survivor ++- Dygrogrand - 1111 -- nukem +++[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 beyler ne oluyor Allah askina? hadi yapalim biseyler yahu.al iste önümüzde4 5 günlük bir bosluk var,daha ne bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Ben 3 maç oynadım. GRUP 1 PiNg - - HİlMicAn ++ Kumadam +-+ SarP - GRUP 2 Survivor ++- Dygrogrand - 1111 -- nukem +++[signature][hline]e-mail:[email protected] MSN:[email protected] ICQ:341-207-046 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 o zaman ben kuzen sarperle oynayacagim,su anda online,basliyoruz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Kumadam VS nukem Survivor VS Hilmican Ynenler finale cıkıyor yenilenler 3.maci yapiyor. Maclar bayram sonrasina kadar[signature][hline]Ay Don at vana nov if yu pileyt me ascas takeee alon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Survivor msn adresini yazarmisin? benimki: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 beyler ben yarın roma'ya uçuyorum..salı gecesi gelicem..yani ondan sonra tüm turnuvalarda aktifim..ondan önce başlarsanız beni eklemeyi unutmayın..[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 CANKHAN- Survivor N. Orleans 33 Miami Heat 85 MVP : 26 points Dywane Wade[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bir gün gelecek hepinizi yenecem!! starter zorluk seviyeinde 30 fark sayı atmaya basladım bile bilgisayara.korkun benden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ve survivor finalde bakalım dier mactan kimler ckacak[signature][hline]Ay Don at vana nov if yu pileyt me ascas takeee alon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ben karar degistrdim ilk takimim miami minnesota detroit dallas[signature][hline]Ay Don at vana nov if yu pileyt me ascas takeee alon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar