LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paticik League of NBA Potansiyel Katılımcılar: 1111 Sarp LastSurvivor Kumadam Musker Nukem_Verite Ping Dygrogrand Ruby_DraGon Gilean Azmodai ping,gilean,rubydragon,1111,sarp,Nukem,kumadam ilk istediginiz 5 takımı sırasıyla yazın. [Bu mesaj LasT_SuRviVoR tarafından 13 Ocak 2005 19:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 İşin açıkcası birinci ve son tercihim Celtics'dir. Yok illla bir 5 tercih edilecekse ve yazılacaksa bir numaraya Celtics'i koyun gerisini ligi düzenleyen random seçebilir.Sonuçta iki yada üç numara tercihim gerçekten yok.[signature][hline]e-mail:[email protected] MSN:[email protected] ICQ:341-207-046 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 1-Houston Rockets 2-Orlando Magic 3-Phoenix Suns 4-Dallas Mavericks 5-Miami Heat[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 timberwolves[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 kumadam ile yaptigimiz ilk 2 denemede ben gerideyken hattan düstük.Hatta bir tanesinde son periyodda 30 sayi gerideyken,bir digerinde 3. periyodun en sonlarinda 18 20 sayi gerideydim.diger 2 deneme ilk periyotta koptu.Ben göktug abinin galip sayilmasi gerektigini,onu galip olarak bildirecegimi soyledim.Katiyen kabul etmedi.ve son denemede ben kazandim ama ilk kez sevinemedim.cünkü galibiyet kumadamin hakki idi. artik ilk karsilasmamizda acisini cikartir gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 1111,benden cok yasayacaksin herhalde Timbervolves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 1.dallas 2.indiana 3.detrois 4.miami heats 5.celtic[signature][hline]Ay Don at vana nov if yu pileyt me ascas takeee alon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 dallas novitzkiiiiiiiii ve sayıııııııııı[signature][hline]Ay Don at vana nov if yu pileyt me ascas takeee alon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 tamam kumadam zaten senden baskası celtics almaz senın takımda tamam.[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paticik League of NBA Updated 1.1 Kurallar: GameSpeed 60 Fatigue Effect 50 Injury Frequency 5 Ilk Quarter sonunda düşülürse Rematch(en fazla 2 kere) [li]Katılımcılar[/li] 1111 Sarp Cankhan LastSurvivor Kumadam Musker Nukem_Verite Ping Dygrogrand Ruby_DraGon Gilean Azmodai Takımİstekleri: Gilean 1-Houston Rockets 2-Orlando Magic 3-Phoenix Suns 4-Dallas Mavericks 5-Miami Heat RubyDragon 1)Toronto Raptors Ping 1.Dallas 2.Indiana 3.Detrois 4.Miami heats 5.Celtic [b]Kumadam 1.Celtics Dygrogrand 1- Minnesota 2- Indiana 3- Detroit 4- Miami 5- Seattle Musker 1)houston rockets 2)seattle supersonics 3)miami heat Last Survivor 1)Indiana 2)Minnesota 3)Dallas 4)Seattle 5)Sacramento Nukem_Verite 1)Dallas 2)Miami 3)Minessota 4)Orlando 5)Detroit 1111 1-Denver 2-Minnesota 3-Memphis 4-Phoneix suns [b]Takımları kararlaştıramayanlar. [li]Sarp ve Cankhan takım seçmediler.[/li] [li]Musker ve Gilean ın 1.ci tercihi Houston hanginiz alıcaksanız karar verin.[/li] Kararlaştırılan Takımlar: LastSurvivor - Indiana Pacers NukemVerite - Miami Heat Ping - Dallas 1111 - Denver Nuggets Dygrogrand - Minnesota Timberwolves Kumadam - Boston Celtics RubyDragon - Toronto Raptors Musker - ? Gilean - ? Sarp - ? Cankhan - ? [Bu mesaj LasT_SuRviVoR tarafından 13 Ocak 2005 23:52 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj LasT_SuRviVoR tarafından 14 Ocak 2005 00:04 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj LasT_SuRviVoR tarafından 14 Ocak 2005 00:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 benim random bile olur fark etmez denver alayım ben o zaman[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 1-denver 2-minnesota 3-euro-allstarz(overall 99 ama aslında 99 değil merak etmeyin) 4-memphis 5-phoneix suns[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paticik League of NBA Updated 1.2 Kurallar: GameSpeed 60 Fatigue Effect 30 Injury Effect 5 İlk Quarterda disconnect olursa rematch (max: 2 kere) Katılımcılar 1111 Sarp Cankhan LastSurvivor Kumadam Musker Nukem_Verite Ping Dygrogrand Ruby_DraGon Gilean Azmodai Takımİstekleri: Gilean 1-Houston Rockets 2-Orlando Magic 3-Phoenix Suns 4-Dallas Mavericks 5-Miami Heat RubyDragon 1)Toronto Raptors Ping 1.Dallas 2.Indiana 3.Detrois 4.Miami heats 5.Celtic Kumadam 1.Celtics Dygrogrand 1- Minnesota 2- Indiana 3- Detroit 4- Miami 5- Seattle Musker 1)houston rockets 2)seattle supersonics 3)miami heat Last Survivor 1)Indiana 2)Minnesota 3)Dallas 4)Seattle 5)Sacramento Nukem_Verite 1)Dallas 2)Miami 3)Minessota 4)Orlando 5)Detroit 1111 1-Denver 2-Minnesota 3-Memphis 4-Phoneix suns Takımları kararlaştıramayanlar. [li]Sarp ve Cankhan takım seçmediler.[/li] [li]Musker ve Gilean ın 1.ci tercihi Houston hanginiz alıcaksanız karar verin.[/li] Kararlaştırılan Takımlar: LastSurvivor - Indiana Pacers NukemVerite - Miami Heat Ping - Dallas 1111 - Denver Nuggets Dygrogrand - Minnesota Timberwolves Kumadam - Boston Celtics RubyDragon - Toronto Raptors Musker - ? Gilean - ? Sarp - ? Cankhan - ? [Bu mesaj LasT_SuRviVoR tarafından 14 Ocak 2005 00:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ya ben ortakigi karistirmak istemem ama takimlar dagitilmadan once 2 3 msg yukarda ben minessota yazmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 lütfen izin verir misin ben olayım, minnesota benim takımım da... hem bakarsan ben yazdım ilk.. senden 4-5 mesaj önce[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 sarp Pistons secmisti,bana soyledi ama yazmamis sarp:pistons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 peki, ben :sacramento Kings'im o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 teşekkürler.. kimse almadıysa ol tabi..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 sence birisi almismi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 mademki once yazan ben once yazdim ben oyniim diyor,o zaman bende daha yazilmamis, verilmemis bir takimi sectim iste kalanlarin arasindan.sarperede pistonsu sectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 elimde olmayan nedenlerle paticik nba liginden çekilme kararı aldım.Hepinize zevkli oyunlar.[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: LasT_SuRviVoR, 14 Ocak 2005 16:13 tarihinde demiş ki: elimde olmayan nedenlerle paticik nba liginden çekilme kararı aldım.Hepinize zevkli oyunlar. hayda olur mu be abi haftada 1 saatini ayıramıcakmısın yapma yaaa!![signature][hline]Ay Don at vana nov if yu pileyt me ascas takeee alon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 last hayrola? ping haftada 1 saatle olmaz bu iş... 2 günde bir maç yapmak lazım . haftada 3 maç olmalı min. yoksa bitmez[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarpthesharp Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 evet ben Detroit Pistons olmak istiyorum.Cankhan yazmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
musker Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Ben houston u isterim eger dier arkadas vazgecerse takim konusunda.. Bu arada ne is last_survivor , haftada 1 saat fazla mi geldi birakiyorsun ligi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar