Dygrogrand Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ya arkadaşlar şu maçları hızlı bitirelim de adam gibi turnuva yapalım bostonla oynamak eziyet gelio bana, o yüzden maç yapmak gelmio içimden.. :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 me2[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 bence şu siteyi yapın adam gibi baştan başlayalım[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 nukem abi hadi birşeyler planlayalım , puan durumu olsun filan[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 draft falan da yaparız adam gbi takım seçme olayı için..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 arkadaşlar bence de baştan adamgibi site yaparak başlayalım, uğraşamassanız ben çok basit birşey yapayım.. herkes istediği ilk 5 takımı yazsın, sonra mesela 1. sırada aynı takımı isteyenler arasında kura çekilsin, kurada çıkmayan 2. takımını alsın vs, böyle belirlensin,kimse istemediği takımla oynamak zorunda kalmasın ne dersiniz? kuralları falan belirleyelim adam gibi,sonra da başlayalım![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ok 1)Indiana Pacers 2)Indiana Pacers 3)Indiana Pacers 4)Indiana Pacers 5)Indiana Pacers[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 last aynı takımı 5 kere yazmayın tamam çok istiyor olabilirsiniz ama aynı takımı isteyen başkaları da olabilir, onlara da saygı gösterin, lütfen 2.den itibaren başka takımlar da yaz... 1- Minnesota 2- Indiana 3- Detroit 4- Miami 5- Seattle[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 1.gRuP PiNg - HİlMicAn + Kumadam + SarP - kisaca yaptim iste 3 te 1 3 te 2 gibi daha 2 macları oynuyacaz cumaya kadar bitiri nplz :D 2.grup Survivor -+ Dygrogrand + 1111 -- nukem + nukem +[signature][hline]Ay Don at vana nov if yu pileyt me ascas takeee alon [Bu mesaj PiNg tarafından 12 Ocak 2005 13:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 yanlıs yapmısın ben dygro yu yendim 2 + olcak[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 1.gRuP PiNg - HİlMicAn + Kumadam + SarP - kisaca yaptim iste 3 te 1 3 te 2 gibi daha 2 macları oynuyacaz cumaya kadar bitiri nplz 2.grup Survivor ++ Dygrogrand - 1111 -- nukem + nukem +[signature][hline]Ay Don at vana nov if yu pileyt me ascas takeee alon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 1)Indiana 2)Minnesota 3)Dallas 4)Seattle 5)Sacramento[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 nukem skoru yazben hatırlamıyorum tam[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 çıkarsam görüşürüz :D[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Son durum : GRUP 1 [li]PiNg - [/li]HİlMicAn + [li]Kumadam + [/li] [li]SarP - [/li] GRUP 2 [li]Survivor ++-[/li] [li]Dygrogrand - [/li] [li]1111 -- [/li] [li]nukem +++ [/li][signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Ben çok önceleri bir eaonline da da turnuvaya başvurmuştum şimdi işyerindeki e-mail adresime uyarı gelmiş, sizlerlede paylaşmak isterim. Hilmican ile 2nci tur maçımız hattın kesilmesi ile yarım kaldı bu akşam yeniden yapacağız. Hemen bir turnuva bitmeden diğeri ne perhiz diye düşünmeyin :) Bilgilerinize -----Original Message----- From: [email protected] [mailto:[email protected]] Sent: 12 Ocak 2005 Çarşamba 15:00 To: Tetik Goktug (RBTR/PER3) * Subject: EA SPORTS online - New Tournament round beginning! Dear EA SPORTS Member! Your next opponent in the Tournament has been determined. Game: NBA 2005 Tournament Name: b-ball 4 all Opponent Name: Xtreme30692 Opponent Rating: 1523 Round Deadline: January 12, 2005 10:00:00 AM EST To play, log into EA SPORTS and visit the Tournament Lobby and seek out the Tournament listed above. Use the Messenger to coordinate with your next opponent and play before the round deadline. If you do not play before the round deadline the outcome will be determined for you. If you are in the 'My Tournaments' room when the deadline passes, and your opponent is not, you will be awarded the win. Good luck! ------------------------------- EA SPORTS online service Nice orjinal oyunlara, alın artık sizde de bu işi daha sistematik ortama taşıyalım. [Bu mesaj Kumadam tarafından 12 Ocak 2005 15:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 hea ok dygro ile oyna yenilirsen degistirirm :D[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 beni unutmayın yeni turnuvada..houston veya otlandoyu istiyorum[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Obareyy bunehız nukem İl kDefa zorlanmıssın !!![signature][hline]Ay Don at vana nov if yu pileyt me ascas takeee alon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Nukem_Verite, 12 Ocak 2005 16:01 tarihinde demiş ki: Survivor benim 2 tane +'ım var Dyroyla oynamadım daha Lol nukem dağıtmı$sın ortalıgı :)[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Benim bir + bir de - oldu. Dün oynadığımız maçı Hilmican aldı. Skoru yazacaktı siteye. 54 50 gibi bitti maçımız. Hilmican'ın da bir artısı oldu tabi :) 3ncu tur maçlarında görüşmek üzere... not: EA online daki turnuvada diskalifiye oldum, tsi ile 17:00 a yetişemedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ben bi alayım cd sini yükliyeyim pc me kasayım ogreneyım ozaman kapısırsız sızınle :)[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 kur falla :D[signature][hline]Ay Don at vana nov if yu pileyt me ascas takeee alon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 GRUP 1 PiNg - HİlMicAn ++ Kumadam +- SarP - GRUP 2 Survivor ++- Dygrogrand -- 1111 -- nukem +++[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
musker Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Nba ligi icin... takim tercihi. houston rockets seattle supersonics miami heat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar