PiNg Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Hala Katılmak isteyen varsa Mesaj atsın son bir kac kisi[signature][hline]lancelot hib 1l3 :P 26.lvl void eldrich(dorumuyazdmbilmiyorum) nck = Zebani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 walla ben kesin warım acımam yanı [email protected] MSN im , icq 137643310 ama açmıom genellikle. TAKIM : INDIANA PACERS.[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Suanki Katilimcilar NUKEM hilmican Kumadam PinG last surivor[signature][hline]lancelot hib 1l3 :P 26.lvl void eldrich(dorumuyazdmbilmiyorum) nck = Zebani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 bir kac kisinin belirsizmis daha yazmadım onları yane her an 3.grup olabilir =o)[signature][hline]lancelot hib 1l3 :P 26.lvl void eldrich(dorumuyazdmbilmiyorum) nck = Zebani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Son 2 takım[signature][hline]lancelot hib 1l3 :P 26.lvl void eldrich(dorumuyazdmbilmiyorum) nck = Zebani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarpthesharp Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ben de katılmak istiyorum. msn ve mailim : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 zaman kesin kararlaştırıldı mı uygun bir saatse katılmayı çok isterim[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Maclar Ogun Olmak sartiyla rakipler arasinda belirlencek. [email protected] i da ekledim son bir kisi 1111 seni yaziyorum ...msn verirsen tabi! [Bu mesaj PiNg tarafından 06 Ocak 2005 11:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 sarpthe sharp benim kuzenim olur ve büyük ihtimalle haftasonu bizde kalacak.bu durumda ilk 2 macta karsılaşmayacak sekilde ayarlayabillirsek memnun olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 VE KURALAR CEKILD! 1.gRuP PiNg HİlMicAn Kumadam SarP 2.grup Survivor Dygrogrand DeeRNoBeer nukem Takım Kuralarıda Aksam 21.00 da cekilicek[signature][hline]lancelot hib 1l3 :P 30.lvl void eldrich(dorumuyazdmbilmiyorum) nck = Zebani [Bu mesaj PiNg tarafından 06 Ocak 2005 17:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 oops [email protected] geç kaldık galiba sonrakine artık[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 dostum takım kurraları nasıl çekilecek.dengesiz güğçlerde takımlar olursa oyunun pek zevki çıkmaz yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 VEEEE ISTE TAKIMLARRRRR PHOENIX SUNS = PiNg INDIANA PACERS = NUKEM CLEVELAND = KUMADAM MIAMI HEAT = LAST SURVIVOR NEW ORLEANS = CANKHAN BUCKS = 1111 DETROIT!!!!=== SARP CELTICS = DYGROGRAND EVET TAKIMLAR BUNLAR HAYIRLI OLSUN[signature][hline]lancelot hib 1l3 :P 30.lvl void eldrich(dorumuyazdmbilmiyorum) nck = Zebani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 İlk MACLAR Saatleri Tam olarak oyunculala konusunca yazicam GRUP 1. /pazartesi/ (PiNg)Phoenix Suns vs New Orleans(hilmican) (kumadam)Cleveland vs Detroit Pistons(SARP) GRUP 2./pazartesi/ (Nukem)Indıana Pacers vs Bucs (1111) (dygrogrand)Celtıcs vs Mıamı Heat (Last_Survivor)[signature][hline]lancelot hib 1l3 :P 30.lvl void eldrich(dorumuyazdmbilmiyorum) nck = Zebani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ooo hani hafta sonu olcaktı pzt gelemem ben ne ara hafta içi oldu[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Haftada 2macyapıcaz zaten pazar yaparız ozaman tamam[signature][hline]lancelot hib 1l3 :P 30.lvl void eldrich(dorumuyazdmbilmiyorum) nck = Zebani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Arkadaslar Maclar c.tesi pazar olabilir giremiyecek olanlar pazartesi yaparlar. TURNUVAYA GİREN HERKES MSN YI ACIK TUTSUNLAR LUTFEN 1111 SENDE AC SU MSN YI[signature][hline]lancelot hib 1l3 :P 30.lvl void eldrich(dorumuyazdmbilmiyorum) nck = Zebani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 e açık msn [email protected][signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 [email protected] hemen ekle maclara cok az kaldı güme gitmeyelim o kadar organizasyon yaptık[signature][hline]lancelot hib 1l3 :P 30.lvl void eldrich(dorumuyazdmbilmiyorum) nck = Zebani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 takımlar biraz dengesiz olmuş, kura işi biraz kötü ama neyse.... ben maçımı pazartesi akşamı falan ancak yapabilirim arkadaşlar pazartesi hayatımın en önemli finali var. ondan sonra istediğiniz gün istediğiniz saat yaparım. msn= [email protected][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 arkadaslar birinci maclarini Salıya kadar herkes yapsın salı aksami buraya sonuclari yaziyoruz..[signature][hline]lancelot hib 1l3 :P 30.lvl void eldrich(dorumuyazdmbilmiyorum) nck = Zebani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 turnuva için orjinal oyun mu lazım? bende ps2 için var oyun ama yarın arkadaştan alırım bilgisayar oyununu da,tabi kopyayla oluosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Anladığım kadarı ile herkes birbirine direct ip ile bağlanacak. bu durumda ip adreslerimizide paylaşacağız. Birde bazen ben EA online ile oynaren hattan düşüyorum bu durumda ne gibi önlem planladık, yada bu maçların sonucu ne olacak ve kimin düştüğünü nasıl anlayacağız. Onun haricinde en çok sayı atan oyuncu, en çok asist yapan oyuncu, en çok rebound alan oyuncu vb gibi istatistikleride takip edecekmiyiz Cavs ile hiç oynamamış birisi olarak hoş ben daha Celtics'in dışında bir takımla oynamadım bu oyunları yıllardır. Allahtan diğer grupta değilim kafandan bir maç kayıpla başlayacaktım. Ne de olsa bazı prensipler var, * Liche kesmem, * Celtics'e karşı sayı atmam, * Oğlum oyun isterse hayır demem vb gibi... Gelelim önümüz deki haftaya bu akşam yapacağım toplantıdan çıkacak sonuca göre önümüzdeki hafta 2-3 günlük bir y.dışı iş seyahatim planlanmakta, haftaya durumum şuanda plansız açıkcası. İlk gelişmede sizleri bilgilendireceğim. [Bu mesaj Kumadam tarafından 07 Ocak 2005 14:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 şu an maç yapcak biri var mı [email protected][signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 hangi grupsun[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar