PiNg Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 8 takım katılıcak. default olucak takimlar.her 2 yada 3 gunde 1 mac yapılıcak katılmak istiyenler en gec ayın 5 ine kadar basvursunlar.. msn = [email protected][signature][hline]lvl 25 +1 shadow shaman in dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Indiana Pacers.[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 san antonio spurs[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bu arada bizim de yakında bir turnuvamız olacak, insanların finallerinin bitmesini bekliyoruz büyük katılımlı bir turnuva yapacağız...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: Nukem_Verite, 04 Ocak 2005 18:16 tarihinde demiş ki: ya bakın aslında böyle olmaz hiçbişi kanıtlamaz çünkü bu turnuvayı düzenleyen arkadaş hiçbişiden bahsetmemiş ondan karışmak istemiyorumda mesela 80 overall'ın altındaki takımlar her maç random olunucak densin. 80'in altındaki ilk takıma gelene kadar herkes random tuşuna tıklar. Ha yoksa Nukem gelir Dallas'ı alır turnuva o dakka biter :) aslında kura düşünmüştüm ama buda mantıklı geldi. katılıcaksanız ltfn simdiden soyleyin. 2 tane 4 erli grup olucak 1. grubun birincisi 2.grubun 2.ikincisiyle diğer grubun 1.side diğerinin 2 .cisiyle mac yapicak (biraz karisik ama :p) mac yapicak kazananlar 1.lik maci yapicak. bu arada turnuva bu haftasonu simdi hazirlik maci yapmak istiyen varsa ltfn cvp atsin. deliricem yoksa rakip yok. TURNUVAYA KATILMAYI DUSUNENLER LUTFEN MESAJ ATSIN BU TOPİK(Ğ)E[signature][hline]lvl 25 +1 shadow shaman in dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: Nukem_Verite, 04 Ocak 2005 18:16 tarihinde demiş ki: ya bakın aslında böyle olmaz hiçbişi kanıtlamaz çünkü bu turnuvayı düzenleyen arkadaş hiçbişiden bahsetmemiş ondan karışmak istemiyorumda mesela 80 overall'ın altındaki takımlar her maç random olunucak densin. 80'in altındaki ilk takıma gelene kadar herkes random tuşuna tıklar. Ha yoksa Nukem gelir Dallas'ı alır turnuva o dakka biter :) aslında kura düşünmüştüm ama buda mantıklı geldi. katılıcaksanız ltfn simdiden soyleyin. 2 tane 4 erli grup olucak 1. grubun birincisi 2.grubun 2.ikincisiyle diğer grubun 1.side diğerinin 2 .cisiyle mac yapicak (biraz karisik ama :p) mac yapicak kazananlar 1.lik maci yapicak. bu arada turnuva bu haftasonu simdi hazirlik maci yapmak istiyen varsa ltfn cvp atsin. deliricem yoksa rakip yok. TURNUVAYA KATILMAYI DUSUNENLER LUTFEN MESAJ ATSIN BU TOPİK(Ğ)E[signature][hline]lvl 25 +1 shadow shaman in dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ya sadece nba ile sınırlı kalmasa ha? başka oyunlarla ilgili de turnuvalar düzenlesek...daha kapsamlı bi biçimde sizcede hoş olmazmı? bi anlamda PATİCİK CYBER GAMES gibilerinden...[signature][hline]Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz! Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Nukem çok emin konuşuyorsun benide göz önünde bulundur düşünmeden önce :)[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 BU AKSAM HAZIRLIK MACI YAPCAK VARMI??? HEMENCICIK 23.00 A Kadar burdayim!!!![signature][hline]lvl 25 +1 shadow shaman in dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Bi Babayiğit Delikanlı Yokmu Kendine Güvenen. Korkmayin ya en fazla 40 sayi fark atarim !![signature][hline]lvl 25 +1 shadow shaman in dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: LasT_SuRviVoR, 04 Ocak 2005 18:37 tarihinde demiş ki: Nukem çok emin konuşuyorsun benide göz önünde bulundur düşünmeden önce :) gel kapisalimsimdi hemen ??? :D[signature][hline]lvl 25 +1 shadow shaman in dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Maçlar Cuma Cumartesi Pazar Günleri Karsilacak Rakiplerin Belirleyici Saatlerde oynanicak.......... Katilimcilar Sadece Paticikten Olucak Kısacası 1.PATICIK NBA SAMPIYONASI ..[signature][hline]lvl 25 +1 shadow shaman in dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ben hazırım hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 msn varmı cankhan ? yoksa buraya msj at hemen kurup ip yi özelden göndercem[signature][hline]lancelot hib 1l3 :P 26.lvl void eldrich(dorumuyazdmbilmiyorum) nck = Zebani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Efsane takımsız, efsane taraftarsız olmaz böyle bir şey bende varım. Hep söylediğim gibi Celtics'imi alırım. Dün EA online'da turnuva kısmında bir paticik ligi oluşturdum, oradan devam edebiliriz. Ama bu katılacak herkesin orjinal oyunla oynuyor oynamasını gerektiriyor. İşin açıkcası orjinal oyunu olan burada bildiğim sadece 3 kişiyiz. Eğer bu 8 kişi de orjinal oyun varsa eaonline'ın çok güzel turnuva yapısı var hemen orada yer alabiliriz.[signature][hline]e-mail:[email protected] MSN:[email protected] ICQ:341-207-046 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Toronto Raptors -- V.Carter(Sapına kadar:D)[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 simdilik yok orijinal oyun ama anca bayramdan sonra alabilirim simdilik kağıt üstü turnuva ben herseyi ayarliyacagim Lutfen CUma AKSAMI maclara Girebilecek 8 kisi Bana özel mesaj atsın su an Ping. Nukem . hilmican adlı arkadaslar turnvuada Giricekseniz Mesaj atin yada [email protected] a msj atin CUma aksami 1.paticik nba sampiyonu belli olcak haydi hayirlisi[signature][hline]lancelot hib 1l3 :P 26.lvl void eldrich(dorumuyazdmbilmiyorum) nck = Zebani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Yaa ben Cuma akşamı gıremem off.....[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Cuma işten geç çıkacağım, sonra da oğlumla biraz ilgileneceğim saat 23:30'dan önce bilgisayar başına oturma şansım yok malesef.[signature][hline]e-mail:[email protected] MSN:[email protected] ICQ:341-207-046 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bi kaç arkadas daha cuma olmasi ndedi oazman cumartesi HERKESİN UYGUN OLDUGU BİR SAATTE yapalım ok...[signature][hline]lancelot hib 1l3 :P 26.lvl void eldrich(dorumuyazdmbilmiyorum) nck = Zebani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 persembe de olabilir ama kesin girebilicekseniz..[signature][hline]lancelot hib 1l3 :P 26.lvl void eldrich(dorumuyazdmbilmiyorum) nck = Zebani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 lütfen mümkün oılduğu kadar geç saatte olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ee beni yamamışsın ben de attım ya mesaj[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 WAlla Bana göre hava hoş isterseniz gece 04.00 da bile yapabiliriz maclari gercekci olur :D arkadaslra msn dne lütfen ilgilenin... Bu arada son 3.4 kisi katilim cok olursa 4 grup cikarbiliriz :D[signature][hline]lancelot hib 1l3 :P 26.lvl void eldrich(dorumuyazdmbilmiyorum) nck = Zebani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar