Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mid merlin icin class lazim

trunbrelenor

Öne çıkan mesajlar

valla simdi wow firtinasi yavas yavas bitio heralde bugunlerde nedense. small grp olarak dolasilmamaya basladi. surekli ya zerglenioruz yada 2 fg rr+ adam gelip bedava puan alio. o yuzden mevcut grubumuza takviye icin bikac class lazim. ilki suppresion spec spiritmaster (41 supp 35 dark veya 49 supp) ikincisi aug cave shaman(39 38 veya 42 34) son olarak aug men healer (grubumuz agirlikli melee o yuzden hem resist hemde celerity icin) eger bu classlari ben oynarim diyebiliyorsaniz bi yaziverin buraya gorelim potansiyeli. buraya yazmamin sebebi turklerle oynamak isteyisimizdir. fg kurdugumuzda en buyuk problem adamlarin saatleri avrupa da olsa us de olsa tutmuyor. turkun halinden turk anlar. level, artifact ve ml olaylarini cok fazla kafaniza takmayin bi sekilde halloluo onlar. sadece varmi isteyen yokmu ona merak ediorum[signature][hline]Bafbof - Buffer Shammy - Merlin Mid
Ece - PvE Whore Sexiest Norse - Merlin Mid
Svigt - Zephyri 15dk. yapan zihniyet beni Perfecter yapti - Merlin Mid
Sosyal ağlarda paylaş

lan utku sen zaten tahammulu olmayan adamsin. dogustan rr5 olsan canina minnet olur senin :P ah olm ac accu yap respec i supp a adam gibi oyna iste[signature][hline]Bafbof - Buffer Shammy - Merlin Mid
Ece - PvE Whore Sexiest Norse - Merlin Mid
Svigt - Zephyri 15dk. yapan zihniyet beni Perfecter yapti - Merlin Mid
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...