trunbrelenor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 valla simdi wow firtinasi yavas yavas bitio heralde bugunlerde nedense. small grp olarak dolasilmamaya basladi. surekli ya zerglenioruz yada 2 fg rr+ adam gelip bedava puan alio. o yuzden mevcut grubumuza takviye icin bikac class lazim. ilki suppresion spec spiritmaster (41 supp 35 dark veya 49 supp) ikincisi aug cave shaman(39 38 veya 42 34) son olarak aug men healer (grubumuz agirlikli melee o yuzden hem resist hemde celerity icin) eger bu classlari ben oynarim diyebiliyorsaniz bi yaziverin buraya gorelim potansiyeli. buraya yazmamin sebebi turklerle oynamak isteyisimizdir. fg kurdugumuzda en buyuk problem adamlarin saatleri avrupa da olsa us de olsa tutmuyor. turkun halinden turk anlar. level, artifact ve ml olaylarini cok fazla kafaniza takmayin bi sekilde halloluo onlar. sadece varmi isteyen yokmu ona merak ediorum[signature][hline]Bafbof - Buffer Shammy - Merlin Mid Ece - PvE Whore Sexiest Norse - Merlin Mid Svigt - Zephyri 15dk. yapan zihniyet beni Perfecter yapti - Merlin Mid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bu ne lan? markete siparis mi veriyon hueheuehe[signature][hline]taze bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 cok isterdim turklerle oynamaıy ama en bastan kasmak coook zor gelioo[signature][hline]Ay Don at vana nov if yu pileyt me ascas takeee alon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 lol :) biz dünakşam oyunu bırakmadısak bidaha hiç bırakmayız 15deathle falan bitirdik total 13k :P walla pbt runemasterda olabilir :)[signature][hline]-_-_-_- Nyrio -_-_-_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 pl varsa hemen açayım zehirci shaman spec olur sa ondan bide supp sm istiyorum en olmadı healer shaman :D[signature][hline]Ay Don at vana nov if yu pileyt me ascas takeee alon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trunbrelenor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 lan utku sen zaten tahammulu olmayan adamsin. dogustan rr5 olsan canina minnet olur senin :P ah olm ac accu yap respec i supp a adam gibi oyna iste[signature][hline]Bafbof - Buffer Shammy - Merlin Mid Ece - PvE Whore Sexiest Norse - Merlin Mid Svigt - Zephyri 15dk. yapan zihniyet beni Perfecter yapti - Merlin Mid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trunbrelenor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 hem bak 5 kisi olduk bi tek healer shamy eksik kalcak... rr7 falan olduk canavar gibi olm dusunsene yapcagimiz farmi a.k[signature][hline]Bafbof - Buffer Shammy - Merlin Mid Ece - PvE Whore Sexiest Norse - Merlin Mid Svigt - Zephyri 15dk. yapan zihniyet beni Perfecter yapti - Merlin Mid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 geliyom bn yoksa glmsemmi yaf karar veremedim[signature][hline]I'm tired of being what you want me to be Feeling so faithless Lost under the surface I don't know what you're expecting of me Put under the pressure Of walking in your shoes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar