MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Parse error: parse error, unexpected $ in /home/web/paticik.com/inc/users.inc.php on line 118[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Elinde Saç Tokan , Güneş Misali Mis Kokan Bıraktığın Tek Parça Bir De Kocaman Bir Yalan Affedilmek İstemedim Nefretimi Bekledim. Seni Senden Başka Kimse Affedemez.Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 hakkaten yaa bende de çikip çikip duruyo uyuz oldum ....[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Dediniz Dediniz Sonunda Oldu mesaj atamıyorum vartaya yarıldı =P[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Elinde Saç Tokan , Güneş Misali Mis Kokan Bıraktığın Tek Parça Bir De Kocaman Bir Yalan Affedilmek İstemedim Nefretimi Bekledim. Seni Senden Başka Kimse Affedemez.Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bende kim çatlicak önce diye merak etmiştim. heralde bi çalışma var.[signature][hline]playingarena i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bi de bi ara "unexpected expection" gibi bir sey cıktı ki ben cok begendim onu:)[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 walla banada gelip duruyo. bize yeni bi varta lazım artık[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 vartayla ne alakası var be[signature][hline]playingarena i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Yeni vartayı Fistan Açsın :-)[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Elinde Saç Tokan , Güneş Misali Mis Kokan Bıraktığın Tek Parça Bir De Kocaman Bir Yalan Affedilmek İstemedim Nefretimi Bekledim. Seni Senden Başka Kimse Affedemez.Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Fistan, 31 Ocak 2005 01:18 tarihinde demiş ki: vartayla ne alakası var be vardır bi alakası. içime doğdu[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bu error arada ole cikiyo, surekli under construction olmanin efektleri. daha gercekci duruyo bole olunca, sanki calisiliyormus gibin.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 yok dıger topıclerde de oluo arasıra[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: eraygnr, 31 Ocak 2005 01:19 tarihinde demiş ki: Yeni vartayı Fistan Açsın :-) ne haddime![signature][hline]playingarena i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bazı üyeler de fatal stupidity error veriyorlar ama biz çatlıyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Çatladı pörtlücez hepimiz :lol:[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 forumda sanırım değişiklik yapılırken çıkan bir hata o[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 çatırt..[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 "Windows sistemi ciddi bir hatadan kurtardı." var bende. "Helal windowsuma, aslanım, yürü be." diyorum.[signature][hline]G3nk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Alexi_Septimus, 31 Ocak 2005 05:29 tarihinde demiş ki: "Windows sistemi ciddi bir hatadan kurtardı." var bende. "Helal windowsuma, aslanım, yürü be." diyorum. yürü be windows kim tutar seni[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar