Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Varta Catladım Valla :D

MagicGladiator

Öne çıkan mesajlar

Parse error: parse error, unexpected $ in /home/web/paticik.com/inc/users.inc.php on line 118[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info
Elinde Saç Tokan , Güneş Misali Mis Kokan Bıraktığın Tek Parça Bir De Kocaman Bir Yalan Affedilmek İstemedim Nefretimi Bekledim. Seni Senden Başka Kimse Affedemez.Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş
Sosyal ağlarda paylaş

Dediniz Dediniz Sonunda Oldu mesaj atamıyorum vartaya yarıldı =P[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info
Elinde Saç Tokan , Güneş Misali Mis Kokan Bıraktığın Tek Parça Bir De Kocaman Bir Yalan Affedilmek İstemedim Nefretimi Bekledim. Seni Senden Başka Kimse Affedemez.Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş
Sosyal ağlarda paylaş

bi de bi ara "unexpected expection" gibi bir sey cıktı ki ben cok begendim onu:)[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
where is hareket, there is bereket paticiklerim.

Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni vartayı Fistan Açsın :-)[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...