devilmycry Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 yeni çıkan ps2 70004 modeli normal ps2 lerden yüzde 75 daha küçük nerdeyse discman büyüklüğünde kutusunda ambalajında sıfır makine özellikleri yazıyorum garanti belgesi var ama cihaz chipli olduğundan garanti dışıdır PS2 ( PS TWO ) DMS 4 CHİP DAHİLİ NETWORK ADAPTÖR 2 ADET ORJİNAL DUAL SHOCK 2 1 ADET ORJİNAL 8 MB MEMORY CARD 5 ADET DVD KOPYA OYUN FİYAT : 450 MİLYON İST B.EVLERDEYİM GELİP DENEYİP ALABİLİRSİNİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 gzl de pazarlama ya yazsaydin daha çok kisi görürdü..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 network adaptör ztn hepsinde var.(küçüklerin)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 cok super fiyat bence kacirmayin alacaklar[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar