Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Bayanlar Final Lindsay Davenport - Serena Williams Yarı Final Lindsay Davenport (1)-Nathalie Dechy(19) 2-6,7-6,6-4 Maria Sharapova(4)-Serena Williams(7) 6-2,5-7,6-8 Erkekler Final Marat Safin-Lleyton Hewitt Yarı Final Roger Federer(1)-Marat Safin(4) 7-5,4-6,7-5,6-7,7-9 Lleyton Hewitt(3)-Andy Roddick(2) 3-6,7-6,7-6,6-1 Valla finale benim admım Marat Safin çıkmasa açmicaktım topic heyecanlandım açtım! Go Safin Go!! Bide Sharapova elenmeseydi Serena'yada bi maçını daha izleseydik eheh.[signature][hline]playingarena i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ooovvv safin federer maçını izlemediyseniz çok şey kaçırdınız.safin şampion olurbence adam manyaq her maçda en az 1 raket kırıo.federer de ağustos tan berii ilk yenilgisini aldı böle bi turnuvada.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Sevgili Tenis sever paticik halkı!!!! Bayanlar final sonuclandı. Final Score Lindsay Davenport(1) 6 3 0 Serena Williams (7) 2 6 6[signature][hline]playingarena i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ya erkekler finalinden haberi olan varmı?[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 erkeklerin maçlarını izledim denk geldikçede öyle takip etmedim yavs..ama harbi çok sarıyo tenis maçları...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Bunun ablasi vardi Venus o n oldu emekliye mi ayrildi ?[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BssM Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Ve Safin şampiyon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 maç kısa sürdü galiba 13:30 da uyandım bitmişti[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 İŞTE BU BEE. Safin şampiyon oldu!!! Marat Safin (4) 1 6 6 6 Lleyton Hewitt (3) 6 3 4 4 Eskiden Safin bi kere oyun içinde moral çöküntüsü yaşadımı hemen bırakıyordu oyunu kendi kendine konusuyor kızıyordu son günlerde gördüm bu huyundan vazgeçmiş sonuna kadar asılıyor. uzun yıllar hep yukarılarda görecez gibi. istikrarlı gidecek bundan sonra. demi safin? :D[signature][hline]playingarena i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 federer maçında hala kızıodu kendine ama bırakmıo maç[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 tmm da spor genel bölümünün içine etmiş durumdasın ekiekeikie :D[signature][hline]playingarena i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar