dasBock Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 şu an yayında ekşide gördüm ben de bilmiyorum gerçekmi değil mi ama şu an hareketsiz duruyor ne olur nolmaz polise haber vereceklere teşekkür ederim şimdiden https://www.periscope.tv/MTE3434/1YqJDazqMROxV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 polis niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 abi ne biliyim itfaiyeyi mi arayasınız? gerçekse bi hayat kurtulur işte müdahale ederler bişe yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 adres olsa gidip dövülebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 gerçek mi değil mi diye izlerken gözüm yorumlara gidiyor biri attention whore'u türkçeye çevirmeye çalışmış olacak ki ilgi rspusu öteki de tüp bitti amk yazdı. lan gülsem mi üzülsem mi bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 fausdhfuhasd SÜPER LAN! :D korkunçlu karı cıkmasın da ekrana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 e noldu yayın kalkmış tüpmü bitti şarjımı bitti bebenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 abi kamera mı hareket ediyordu adam bildiğin nefes mi alıyordu? omuzlar falan harket ediyordu 3 4 snde bi cünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 dogalgaz oldurmuyo surunduruyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 meraktan baktım doğalgaz zehirlenmesinin aşamalarına. 3 kademeden oluşuyomuş ben bıraktığımda eleman 2.kademedeydi. fake'se onu bulur sağlam döverler sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 yayın kaldırılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 baya fake çıkmış mevzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 aynen ben de sonradan takip ettim lavuk kameraya bi gülümseme çakıp yayını bitirmiş. bu durumda mahalleden adamları arayıp temiz bi dayak yedirmek kalıyor geriye. sosyal deney diye salaklığın dibine vurur oldu millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar