dasBock Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 şu an yayında ekşide gördüm ben de bilmiyorum gerçekmi değil mi ama şu an hareketsiz duruyor ne olur nolmaz polise haber vereceklere teşekkür ederim şimdiden https://www.periscope.tv/MTE3434/1YqJDazqMROxV
dasBock Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 abi ne biliyim itfaiyeyi mi arayasınız? gerçekse bi hayat kurtulur işte müdahale ederler bişe yaparlar
dasBock Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 gerçek mi değil mi diye izlerken gözüm yorumlara gidiyor biri attention whore'u türkçeye çevirmeye çalışmış olacak ki ilgi rspusu öteki de tüp bitti amk yazdı. lan gülsem mi üzülsem mi bilemiyorum
hattok Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 fausdhfuhasd SÜPER LAN! :D korkunçlu karı cıkmasın da ekrana :D
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 e noldu yayın kalkmış tüpmü bitti şarjımı bitti bebenin
hattok Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 abi kamera mı hareket ediyordu adam bildiğin nefes mi alıyordu? omuzlar falan harket ediyordu 3 4 snde bi cünkü
dasBock Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 meraktan baktım doğalgaz zehirlenmesinin aşamalarına. 3 kademeden oluşuyomuş ben bıraktığımda eleman 2.kademedeydi. fake'se onu bulur sağlam döverler sdfs
dasBock Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 aynen ben de sonradan takip ettim lavuk kameraya bi gülümseme çakıp yayını bitirmiş. bu durumda mahalleden adamları arayıp temiz bi dayak yedirmek kalıyor geriye. sosyal deney diye salaklığın dibine vurur oldu millet.
Öne çıkan mesajlar