Jester Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 zuahaha justin görmesin[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür.
OUTLIFE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 neyse.. [Bu mesaj OUTLIFE tarafından 14 September 2003 20:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Jester Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 yuuuuh yani.[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür.
OUTLIFE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Ceylan gördüm daha dün tuvalette Etini tatmak istedim ama bok içindeydi Rendeledeysim belki salataya katardım Eskiden bunlar daha tatlıydı Napalım yapacak bişey yok[hline]Savaş iyi değildir, barış kötüdür.
OUTLIFE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Camdan atladım küvete Elimi yüzümü yıkadım sadece Renksizdi su... Elektik hissettim birden Napsam dedim çıktım sudan...[hline]Savaş iyi değildir, barış kötüdür.
Jester Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 bak imzama ne güzel oldu[hline]Feel Nothing OUTLIFE, 14 September 2003 20:01 tarihinde demiş ki: Cenabet ölmek istemiyorum bu dünyada, elim hep skimde olmasın artık
OUTLIFE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 said: Infernal_Reborn, 14 September 2003 20:09 tarihinde demiş ki: bak imzama ne güzel oldu[hline]Feel Nothing OUTLIFE, 14 September 2003 20:01 tarihinde demiş ki: Cenabet ölmek istemiyorum bu dünyada, elim hep skimde olmasın artık hayııırrrr bunu bana yapamazsın hayııırrrrrrr[hline]Savaş iyi değildir, barış kötüdür.
Jester Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 abi mesaj atarken imzalık bi yanı var mı diye dikkat ediceksin :) horace da paticikfm de azdım birden demişti onu koyucaktım imzama seninkini gördüm son anda[hline]Feel Nothing OUTLIFE, 14 September 2003 20:01 tarihinde demiş ki: Cenabet ölmek istemiyorum bu dünyada, elim hep skimde olmasın artık
OUTLIFE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Yapma lütfen bak... İntikammı almaya çalışıyosun.. naptım ben sana...[hline]Savaş iyi değildir, barış kötüdür.
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 abi yaptığınız şeyler pek tasvip edilen şeyler deil.. ema artık girmio bile okadar sıtkı sıyrıldı biraz adam olun..[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
OUTLIFE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Yapma lütfen değiştir şu imzayı...[hline]Savaş iyi değildir, barış kötüdür.
DevilizeR Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Cast me a spell that solves Enigmas of love Roses with thorns wrap around Epics of infernal lovers with Never ending stories..
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Ya niye hortlattınız bu efsanevi topici :) Gerçi paticigin loveri Justin de yok..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Yeni gördüm konuyu, sorayım dedim. Sevenler muradına erdimi ?[hline]Darkspade
OUTLIFE Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Cansız bir böcek gördüm Elimde parçaladım Reingi zaten çok soluktu Elime baktım böceksuyu Neredeyse içecektim[hline]Savaş iyi değildir, barış kötüdür.
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Bır yalnızlar sokagında Bır anıtın basında Yıne o grı elbıselerım Ve bır huzun ruzgarı ıle[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home ....................................................
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 aaa edi bilmiyormusun? Bu paticikin efsane topiclerindendir. Kenderleme yazdığı şiirle bitirmiştir bu topici.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
edi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 biliyorum da okumamistim oole, bi de iguanali bi topic vardi o da guzeldi :)
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 said: Mephisto_, 07 October 2002 19:57 tarihinde demiş ki: ha bide şu ömür geçmez küçük yaştaki kıza aşık olmakla vs. yorumuna karşılık [yengem]14/[amcam]18 yaşından beri ara ara ayrılmış fakat en sonunda hep tekrar birlikte olmuşlar, şuan 10 yaşında çocukları var, vede hmm 34/39 yaşındalar Matematik hocalarımız bize eskiden yalan sölemiş. Hani yaş farkı hiç değişmezdi???? :( ( :lol: )[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Iguanali topicin kirpi tarafı daha güzeldir ama :) gecenin bilmemkaçında az mı geyik yapmıştık yaa.. orc lord nerdesin orc loooord[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
edi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 :) kirpiler tatli hayvanlar bayaa ama uzaktan sevecen
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Yok be yakındanda sevsen bişiy olmuyo.. diken atan bi kirpi diilse tabi.. *!bi kirpi fanatiği daha buldum diye sevinir*[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 07 October 2003 22:55 tarihinde değiştirilmiştir]
edi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 :) kirpi sevilmez mi yaa, gayet kendi halinde takilan bi hayvan, kimseye yan bakmaz, kapris yapmaz
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Heheyt bee.. yürü be edi be.. Di mi ne güzel hayvanlar. Mülayim bikere. Derdi yok.. Koy öyle dursun.. Tasma takıp gezdiricem ben bunları bağdat caddesinde..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Öne çıkan mesajlar