CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: eagle_dnz, 06 Ağustos 2004 03:44 tarihinde demiş ki: said: eagle_dnz, 18 Ocak 2004 11:17 tarihinde demiş ki: Canımdan çok sevdiğim Elini tutunca bırakmak istemediğim Renksiz hayatımdaki renkli hislerimsin Estirdiğin rüzgarla beni fetheden Nasıl olduysa hep kalbimden gelen İrademi yanında kaybettiren Melekler kadar saf aşkımsın abe bu manyak ıste bunu kullasn ve ocakta solemıs eagle artık ne hortluyor bu konu bole aaaaaaaaaaa=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 (yada vargeçtim) Seninle yatıp seninle, kalkmak harika aşkımsın bir tanemsin... teee elin amerikalarından gelmişsin evime sefa getirmişsin bi yanarsam kırılmana yanarım oda zamanla sana bakarsam düzelir aşık oldum sana bir tanem rüküşte olsan şıkta daima 1 numara Yaptım bile :) [signature][hline] [Bu mesaj Erutan tarafından 08 Ağustos 2004 00:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Eagle ın yeteneği var aslında[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: Nefr, 05 Ekim 2002 14:15 tarihinde demiş ki: Yanlış acc. ile yollamışım. said: Gunn, 05 Ekim 2002 14:07 tarihinde demiş ki: totally uncool said: Justin, 05 Ekim 2002 13:46 tarihinde demiş ki: Bana bir şiir lazım arkadaşlar satır başları gelince altalta ismi Ceren olmalı Yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden saolun siz beni çok güldürdünüz allahj sizi daha çok güldürsün inşallah.. justin daga fln geçiyorum sanma karı-kız işelri zorduri herkesin kendiş yontemı vardrı saygı duyarım:)[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: Erutan, 08 Ağustos 2004 00:37 tarihinde demiş ki: (yada vargeçtim) S k a t e b o a r d yapın pls :( yuh dıebılırmym ?? bu kadar suıstımal (bole mı yazılıyor=)) edılmez patı halkı=) uheh said: Prawler, 08 Ağustos 2004 00:38 tarihinde demiş ki: Eagle ın yeteneği var aslında +1[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 yaptım işte karafatmaman Seninle yatıp seninle, kalkmak harika aşkımsın bir tanemsin... teee elin amerikalarından gelmişsin evime sefa getirmişsin bi yanarsam kırılmana yanarım oda zamanla sana bakarsam düzelir aşık oldum sana bir tanem rüküşte olsan şıkta daima 1 numara[signature][hline] [Bu mesaj Erutan tarafından 08 Ağustos 2004 00:43 tarihinde değiştirilmiştir]
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 yetenek parıldıyo mşll..[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: Erutan, 08 Ağustos 2004 00:43 tarihinde demiş ki: yaptım işte karafatmaman Seninle yatıp seninle, kalkmak harika aşkımsın bir tanemsin... teee elin amerikalarından gelmişsin evime sefa getirmişsin bi yanarsam kırılmana yanarım oda zamanla sana bakarsam düzelir aşık oldum sana bir tanem rüküşte olsan şıkta daima 1 numara aha snn yaptıın sıır bu kadar olur "rüküşte olsan sıkta" televoleden mı cıktın sn e yavrum=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ne bilem olm saat kaç reset attım beyine :) bişey hatırlamıom :)[signature][hline]
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 reset deıl format at ...=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 camdan atla reenkernasyonla geri gel :P[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 nası gelem prawler kuş?,böcek?,inek?,at?,köpek?,mp3?,harddisk?,ram? sen seç[signature][hline]
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 0bnce gerı gelme....[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 olm senin gibi hiç değilse karafatma olarak gelmedik :)[signature][hline]
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: Prawler, 08 Ağustos 2004 00:38 tarihinde demiş ki: Eagle ın yeteneği var aslında oleeyy sonunda kesfedildim...[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!! [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 08 Ağustos 2004 04:05 tarihinde değiştirilmiştir]
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: KarafatmaMan, 08 Ağustos 2004 00:36 tarihinde demiş ki: said: eagle_dnz, 18 Ocak 2004 11:17 tarihinde demiş ki: Canımdan çok sevdiğim Elini tutunca bırakmak istemediğim Renksiz hayatımdaki renkli hislerimsin Estirdiğin rüzgarla beni fetheden Nasıl olduysa hep kalbimden gelen İrademi yanında kaybettiren Melekler kadar saf aşkımsın abe bu manyak ıste bunu kullasn ve ocakta solemıs eagle artık ne hortluyor bu konu bole aaaaaaaaaaa=) ewt bence de :)[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Cereyanlar gitti yarıldı download Elektriğe bu kadarmı muhtacım allahım otum ben ot. Retrospektif bakış açısıyla çektim resim. Endazesi on yediye. Naime teyze sarar dolmaları. İnce ince sarar alır aklımı. Mütemadiyyen dalar giderim sarma şekline. Denizde kum onda dolma Naime. İnce ince sar ebediyyen. NNeferin olurum kulun olurumNAİMEM.[signature][hline]Himiney...
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 40 sene uğraşsam bu kadar iğrencini kusamam herhalde [signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!![Bu mesaj eagle_dnz tarafından 08 Ağustos 2004 04:44 tarihinde değiştirilmiştir]
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Dolma olmamışmı?[signature][hline]Himiney...
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 zuahahha şiir(denmez ama) sarma üzerine kurulu :)[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 kiddo rulez :P[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
SeLDoM Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Sene 98 Bilkent iç mimaride okuorum bir kızdan acaip hoslanıodum marjinal olucaz ya kibritlerle ismini bizim binada buyuk avlu var oraya yazıcaktık en az 200 kibrit kutusu harcadık ya daıldı yada bizim copleri aldılar neyse biz yolunu bulduk kızın sınıfına gidip aynı bu sekilde bas harflerinden olusan bir siir yazdık kızın sınıfına astık baya buyuk bir kaıda basmıstık ..... ama neoldu benim sevdigim bir cocukla berabermis ister siir yazın ister gusel olsun ister ne olursa olsun biri doldurucak o boslugu.. :rock[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!!
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Canımsın Kanımsın ama, Eniştem olamassın. Rahat ol kasma olamassın Enişteler erkek olur Nası olacan ki sen kızsın...[signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 efsane topic geri donmus be heeeeeyt
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 muhasduhuahudashu :) çok iyi shiirler var[signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Öne çıkan mesajlar