Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5 satırlık bir şiir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
eagle_dnz, 06 Ağustos 2004 03:44 tarihinde demiş ki:
said:
eagle_dnz, 18 Ocak 2004 11:17 tarihinde demiş ki:
Canımdan çok sevdiğim
Elini tutunca bırakmak istemediğim
Renksiz hayatımdaki renkli hislerimsin
Estirdiğin rüzgarla beni fetheden
Nasıl olduysa hep kalbimden gelen
İrademi yanında kaybettiren
Melekler kadar saf aşkımsın

abe bu manyak ıste bunu kullasn ve ocakta solemıs eagle artık ne hortluyor bu konu bole aaaaaaaaaaa=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
(yada vargeçtim)

Seninle yatıp seninle,
kalkmak harika
aşkımsın bir tanemsin...
teee elin amerikalarından gelmişsin
evime sefa getirmişsin
bi yanarsam kırılmana yanarım
oda zamanla sana bakarsam düzelir
aşık oldum sana bir tanem
rüküşte olsan şıkta
daima 1 numara

Yaptım bile :)
[signature][hline]

[Bu mesaj Erutan tarafından 08 Ağustos 2004 00:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Nefr, 05 Ekim 2002 14:15 tarihinde demiş ki:
Yanlış acc. ile yollamışım.
said:
Gunn, 05 Ekim 2002 14:07 tarihinde demiş ki:
totally uncool

said:
Justin, 05 Ekim 2002 13:46 tarihinde demiş ki:
Bana bir şiir lazım arkadaşlar
satır başları gelince altalta ismi Ceren olmalı
Yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden saolun

siz beni çok güldürdünüz allahj sizi daha çok güldürsün inşallah.. justin daga fln geçiyorum sanma karı-kız işelri zorduri herkesin kendiş yontemı vardrı saygı duyarım:)[signature][hline]a.k.a. Duxus
---------
Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa...
---------
Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 08 Ağustos 2004 00:37 tarihinde demiş ki:
(yada vargeçtim)

S
k
a
t
e
b
o
a
r
d

yapın pls :(

yuh dıebılırmym ?? bu kadar suıstımal (bole mı yazılıyor=)) edılmez patı halkı=) uheh

said:
Prawler, 08 Ağustos 2004 00:38 tarihinde demiş ki:
Eagle ın yeteneği var aslında

+1[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

Mesaj tarihi:
yaptım işte karafatmaman

Seninle yatıp seninle,
kalkmak harika
aşkımsın bir tanemsin...
evime sefa getirmişsin
rüküşte olsan şıkta
daima 1 numara[signature][hline]

[Bu mesaj Erutan tarafından 08 Ağustos 2004 00:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 08 Ağustos 2004 00:43 tarihinde demiş ki:
yaptım işte karafatmaman

Seninle yatıp seninle,
kalkmak harika
aşkımsın bir tanemsin...
evime sefa getirmişsin
rüküşte olsan şıkta
daima 1 numara

aha snn yaptıın sıır bu kadar olur "rüküşte olsan sıkta" televoleden mı cıktın sn e yavrum=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

Mesaj tarihi:
reset deıl format at ...=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

Mesaj tarihi:
0bnce gerı gelme....[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

Mesaj tarihi:
said:
Prawler, 08 Ağustos 2004 00:38 tarihinde demiş ki:
Eagle ın yeteneği var aslında

oleeyy sonunda kesfedildim...[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 08 Ağustos 2004 04:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
KarafatmaMan, 08 Ağustos 2004 00:36 tarihinde demiş ki:
said:
eagle_dnz, 18 Ocak 2004 11:17 tarihinde demiş ki:
Canımdan çok sevdiğim
Elini tutunca bırakmak istemediğim
Renksiz hayatımdaki renkli hislerimsin
Estirdiğin rüzgarla beni fetheden
Nasıl olduysa hep kalbimden gelen
İrademi yanında kaybettiren
Melekler kadar saf aşkımsın

abe bu manyak ıste bunu kullasn ve ocakta solemıs eagle artık ne hortluyor bu konu bole aaaaaaaaaaa=)

ewt bence de :)[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Mesaj tarihi:
Cereyanlar gitti yarıldı download
Elektriğe bu kadarmı muhtacım allahım otum ben ot.
Retrospektif bakış açısıyla çektim resim.
Endazesi on yediye.
Naime teyze sarar dolmaları.
İnce ince sarar alır aklımı.
Mütemadiyyen dalar giderim sarma şekline.
Denizde kum onda dolma Naime.
İnce ince sar ebediyyen.
NNeferin olurum kulun olurumNAİMEM.[signature][hline]Himiney...
Mesaj tarihi:

40 sene uğraşsam bu kadar iğrencini kusamam herhalde

[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 08 Ağustos 2004 04:44 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
zuahahha şiir(denmez ama) sarma üzerine kurulu :)[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Mesaj tarihi:
kiddo rulez :P[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Mesaj tarihi:
Sene 98 Bilkent iç mimaride okuorum bir kızdan acaip hoslanıodum marjinal olucaz ya kibritlerle ismini bizim binada buyuk avlu var oraya yazıcaktık en az 200 kibrit kutusu harcadık ya daıldı yada bizim copleri aldılar neyse biz yolunu bulduk kızın sınıfına gidip aynı bu sekilde bas harflerinden olusan bir siir yazdık kızın sınıfına astık baya buyuk bir kaıda basmıstık ..... ama neoldu benim sevdigim bir cocukla berabermis
ister siir yazın ister gusel olsun ister ne olursa olsun biri doldurucak o boslugu..
:rock[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!!
  • Yeni Oluştur...