ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: None, 18 Ocak 2005 15:16 tarihinde demiş ki: None diye nam salmışım bu dünyada.. Tekrar geri döndüm.. Beni tanıyan tanır.. Bundan sonra tüm başlıklarda beni göreceksiniz.. Saygılar. madem eskisin nie yeni gelenlere topic açma ihtiyacı duydun :D[signature][hline] Alıntıla
Hollywander Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 herkes deyeni stil başlık yaratma derdinde ben geldim deseler daha çok hoşgeldin kapıcaklar :)[signature][hline]Gömlek Mimet:abi ulaştın mı sen nirvanaya Manisalı Cevdet Usta:yav yok çok uzak bi yermiş niye demedin bizim külüstürle giderdik Gömlek Mimet:çok bezin yakardı be abi Manisalı Cevdet Usta:haklısın Alıntıla
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 return of the none :d[signature][hline]Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Alıntıla
noxite Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 slm[signature][hline]Duygusuz >: ( i must consider my sins: short term : 999 long term: 999,5 kestiiim 1000. adama benden 1m... Alıntıla
EharD Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 hoşgeldin[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.