BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 [signature][hline]Firearrow the Assassin When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 FPS sayacı da olabilir. (Frames per second)[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 4x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 hmm oda olabilir[signature][hline]Firearrow the Assassin When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Ben kontrol ettim. O FPS ölçüyo..[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 4x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 FPS o.Benm genelde 50-70 civarında oluo lag olsaydı yanmıshtım. o kadar LAG amamn allam dusunemiom[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ee bende g-force 4 mx 4000 128mb ekran kartı var yamalar mamalarıda var niye fps düşük :D[signature][hline]Firearrow the Assassin When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 fps frame per second baglantı hızınla ilgili birsey ama[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 nası bağlantı hızı? fps ekran yenilenme hızı değilmi[signature][hline]Firearrow the Assassin When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ekran yenilenme hızı tmam.sen eger data almıosan serverdan nasıl o ekran refreshlencek yani yenilencek.[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bilmem :lol:[signature][hline]Firearrow the Assassin When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 dogrudur heralde benki sayı 10.1 11 arası gidip gelio[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: mrproblem, 30 Ocak 2005 14:33 tarihinde demiş ki: ekran yenilenme hızı tmam.sen eger data almıosan serverdan nasıl o ekran refreshlencek yani yenilencek. Affınıza sığınarak düzelteyim. FPS nin data'yla bi ilgisi yok. Saniyede gösterilen KARE hızıdır fps. Data almasa dahi o sayı sıfır a inmez.[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 4x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 aslında soyle demek daha dogru olur data ile bir ilgisi war eger data gelmezse etraftaki hareket miktarı azalır ama bilgisayarda bu oyun icin gecerli olan klasik dur sa dahi frame wermesi soz konusu o yuzden data gelmediinde sıfıra gelmese dahi azalması soz konusu olmaktadır.Data ile alakası olmayan birsey degil aslında ama tamamen de serverdan gelen datadan olusan birsey degil.Bu oyunda sıfırı gormenin imkanı yok dc olsanda serverdan[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ben onun fps sayacı fln oldugunu sanmıyorum dün benimde dikkatimi çekti, sanki o kbps ile baglanıyoruz gibi geldi ama ne kadar dogrudur bilemem zaten çişim var hemen kaçmam lazım bide bakkala gidicem
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ben lag die dusunuodum ama lag la orada gorduum sayının cok alakasız olduunu gorunce burada da fps y gorunce boyle bir mantıga kapıldım.tam bakmak lazım dur bi bakaym.[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Ya arkadaşlar yapmayın etmeyin. Gidin moradon'a pazarlarin olduu yere. O kalabalikta nasil o sayi düşüyo. Tam tersini yapin tenha bi yeree gidin o sayi yükseliyo. Lag le alakasi yok test ettim diyorum inanmiyosunuz. :)[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 4x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 aslında bunu frekans ve periyot la ters orantılı diye dusunursen yani fps arttıkca lagın azalması lagın artmasıyla fps nin azalması seklinde.o zaman murtaza senin dedigin ya da test ettiklernle de uyusuor.genelde lag kalabalıkda artıyor yani fps nin azaldıgı yerde.tenha mekanlarda da lag azalıyor yani fps nin arttıgı yerlerde.tıpkı senin yaptıgın test gibi.hatta lagın artması mob a saldırdıında da soz konusu oluyor.hemen saldırmadan onceki we saldırı anındaki sayıya bakarsanız fps nin aazaldıgını ya da ters orantılı larak lagın artıgını gorusunuz.[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ya counter-strike oynayanlar bilir, smoke grenade atmayınd derler, niçin? smoke grenade büssürüü detay gerektiriyo o an. Bilgisayardaki ekran kartı (eğer kötüyse) da o verileri görüntüye dönüştürürken kasılıyo ve fps azalıyo.. Şöyle bi örnek veriim. Ekran kartınız 16 mb olsun baglantınız da 1024k olsun. FPS yine çok düşük olur. Bu örnekle daha iyi anlarsınız.[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 4x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Fps nizi gosteriyor o Net hizinizla hicbir alakasi yok...
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 fps ile net hızının alakası nedir onu çözmeye çalışıom 15 dakkadır ama çözemedim... FPS neree veri hızı nere.. Biri şam biri bağdat.. Veririm elinize 256mb ekran kartı, itanium işlemci, 2gb ram ve 900FBS destekli anakartı olan bi bilgisayar, bağlarım dibine 56k Dial-Up görürsünüz FPS yi :D[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride o dur.
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 heh ben de alakası yok diyorum zaten.[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 4x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bende var demiyorum :-?[signature][hline]Firearrow the Assassin When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 lafım size deilki. ilgisi var diyenlere :D mujx size. :-p :lol:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride o dur.
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ayy utanırıııım herkeşlerin içinde öptü.. (lem burada utangaç smiley yok mu?)[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 4x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 var => :utaniem: : utaniem : boşlukları kapat :)[signature][hline]Firearrow the Assassin When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
Öne çıkan mesajlar