Madcat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Ya temin FBTV'de anelka'nın geçmişini anlatırken arka planda çalan bi şarkı vardı.. Eskiden çok popülerdi bi ara sözleride şuna benzer yabancı bu arada.. wallaaaaa wallaaaaa wallaaaaa wallaaaaa eeeey walaladimmolaaaaaaa walaladimmolaaaa heeeeey gibi bişidi.. :D bulurmusunuz? anladınız mı bilemicem walla şarkının ismi lazım şimdiden teşekkürler..[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Raja Mustaq- The sculptor olabilirmi?[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroiz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 zebda-ou... tamamını hatırlamıyorum sarkının ama grubun adı ve sarkısı o isimlerle baslıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Reklam şarkısı değil.. o dediğin olabilir mi bilmiyorum yahu bi araştırıyım.. yokmu bilen anlayan ? :D[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Zebda - Oualalaradime al bakim ;)[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Warya kralsınız.. O şarkı.. Süper öptüm hepinizi yanaklarınızdan..:D wallaaaa wallaaaaa :D[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ambassador Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Anlatımın çok hoşuma gitti inan 2.demomda yer alıcaktı süper yaw[signature][hline]Hâlâ Rüyadayım... Artık uyanmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar