Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgililer Günü [FORD]

MagicGladiator

Öne çıkan mesajlar

Sevgililer gününde, sevgiliniz ile birlikte yepyeni DVD player'ınızdan duygu dolu bir aşk filmi izlemek ister misiniz? Bu özel günde, son teknoloji bir Vestel Slim DVD player'ı ve son yılların en başarılı aşk filmini evinize kadar getiriyoruz.

Üstelik yapmanız gereken çok kolay... Aşağıdaki sorunun doğru cevabını kısa mesaj ile 0532 7 542 552' ye gönderin,

Mitolojide aşk Tanrısının adı nedir?
a) Hermes b) Eros c) Zeus

Cevap mesajınızın başına önce SEVGI kelimesini, ardından seçtiğiniz cevap şıkkını, AD, SOYAD, YAS ve IL bilgilerinizi aralarında birer boşluk bırakarak yazın ve 0532 7 542 552 numarasına gonderin.

Örnek Mesaj : SEVGI B ASLI OZTURK 25 ISTANBUL

Katılımınızda lütfen türkçe karakter kullanmayınız.

Doğru cevabı kısa mesaj ile gönderen her 1000'inci katılımcı, harika hediyelerin sahibi olacak*.

Kampanyaya tüm operatör aboneleri katılabilir. Kampanyaya katılım, faturalı hatlar için 1 kısa mesaj, faturasız hatlar için 2 Kontör olarak ücretlendirilir.

Bu kampanyaya katılan kişiler, bundan sonra FORD tarafından gerçekleştirilecek kampanya, çekiliş ve haberler ile ilgili bilgilendirilecektir. Sözkonusu amaçlı kısa mesajların ücreti FORD tarafından karşılanacaktır. FORD veritabanında bulunan müşteriler, istedikleri anda FORD IPTAL yazıp 0532 7 542 552 numarasına kısa mesaj gondererek FORD mobil veritabanından çıkabilirler. Tekrar sisteme girmek istediklerinde 0532 7 542 552 numarasına kısa mesaj ile FORD ON yazıp göndermeleri yeterlidir. Bu amaçla gönderilen kısa mesajların bedeli ise 1 SMS / 2 kontördür.

* Kampanyaya katılım, hediye sayısı ile sınırlıdır ve bir katılımcı sadece bir adet hediye kazanabilir.

Kaynak : http://www.ford.com.tr/sevgililergunu/?bid=273[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info
Derslerime Agırlık Veriyorum. Ben Onların Degil Onlar Benim Altımda Eziliyor
Anteplinin Oğluyum Kurşun Yerim Laf Yemem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...