MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Sevgililer gününde, sevgiliniz ile birlikte yepyeni DVD player'ınızdan duygu dolu bir aşk filmi izlemek ister misiniz? Bu özel günde, son teknoloji bir Vestel Slim DVD player'ı ve son yılların en başarılı aşk filmini evinize kadar getiriyoruz. Üstelik yapmanız gereken çok kolay... Aşağıdaki sorunun doğru cevabını kısa mesaj ile 0532 7 542 552' ye gönderin, Mitolojide aşk Tanrısının adı nedir? a) Hermes b) Eros c) Zeus Cevap mesajınızın başına önce SEVGI kelimesini, ardından seçtiğiniz cevap şıkkını, AD, SOYAD, YAS ve IL bilgilerinizi aralarında birer boşluk bırakarak yazın ve 0532 7 542 552 numarasına gonderin. Örnek Mesaj : SEVGI B ASLI OZTURK 25 ISTANBUL Katılımınızda lütfen türkçe karakter kullanmayınız. Doğru cevabı kısa mesaj ile gönderen her 1000'inci katılımcı, harika hediyelerin sahibi olacak*. Kampanyaya tüm operatör aboneleri katılabilir. Kampanyaya katılım, faturalı hatlar için 1 kısa mesaj, faturasız hatlar için 2 Kontör olarak ücretlendirilir. Bu kampanyaya katılan kişiler, bundan sonra FORD tarafından gerçekleştirilecek kampanya, çekiliş ve haberler ile ilgili bilgilendirilecektir. Sözkonusu amaçlı kısa mesajların ücreti FORD tarafından karşılanacaktır. FORD veritabanında bulunan müşteriler, istedikleri anda FORD IPTAL yazıp 0532 7 542 552 numarasına kısa mesaj gondererek FORD mobil veritabanından çıkabilirler. Tekrar sisteme girmek istediklerinde 0532 7 542 552 numarasına kısa mesaj ile FORD ON yazıp göndermeleri yeterlidir. Bu amaçla gönderilen kısa mesajların bedeli ise 1 SMS / 2 kontördür. * Kampanyaya katılım, hediye sayısı ile sınırlıdır ve bir katılımcı sadece bir adet hediye kazanabilir. Kaynak : http://www.ford.com.tr/sevgililergunu/?bid=273[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Derslerime Agırlık Veriyorum. Ben Onların Degil Onlar Benim Altımda Eziliyor Anteplinin Oğluyum Kurşun Yerim Laf Yemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 lol doğru cevabı örnekte vermişler.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 siteside mesaj kadar etkileyici =)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ZUHAUHZUHA doğru cevabı vermişler.. LoL be..[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 sorun yokmuş ;) [Bu mesaj ColdShadow tarafından 30 Ocak 2005 22:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Ford? nası yani ford araba ford mu yoksa başka bisimi kafam karıstıda.[signature][hline]~®âi ~ Tıkıla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 6700 üncü sıradaymısım bekliyorum :D[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Derslerime Agırlık Veriyorum. Ben Onların Degil Onlar Benim Altımda Eziliyor Anteplinin Oğluyum Kurşun Yerim Laf Yemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 yok 1000. sıra filan çok kasış bişey loto oynaamak daha mantıklı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 heuue loto oyanak daha mantıklı[signature][hline]Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Atsammı acaba..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bende ford mord gorunce noluyo dedim :D[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: cintonick, 30 Ocak 2005 23:15 tarihinde demiş ki: bende ford mord gorunce noluyo dedim :D zuhahahahaha.. çüss be olm..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: cintonick, 30 Ocak 2005 23:15 tarihinde demiş ki: bende ford mord gorunce noluyo dedim :D Bende ilk oyle sandım heralde dalga geçiyorlar dedim siteye girince anladım. :)[signature][hline]~®âi ~ Tıkıla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 boş iş bunlar :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 140) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 lol bende 6699 idim.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 hmm zeusta bir aşk tanrısı aslında anlayana artık heh :p[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bari araba fln verseymış dvd playerla fordun ne alakası var şimdi[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar