Popeye Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bigfall'dan sonraki map ne? o mapi yüklemiyor bende tamda chemical'ı barretle sinirlendirecektim havaya girmiştim ya pff[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 mr.snowman ve arena3 sorunlu bende ama kaçıncı sıradalar bilmiyorum[signature][hline]Firearrow the Assassin When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 SoldatLa birlikte yüklemiyor o mapları. Bende de cambodia sorunlu. Baktım soldat klasörünün içine cambodia yok!.. Nasıl böyle birşey olur hala anlayamadım.. En iyisi o maplari birbirimize yollayayıp halledelim[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 her turlu map satılır :D[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bridge olması lazım.[signature][hline]??????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın??????????????????
wastiee Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 sunucuda sorun cikaran, sizde olmayan map varsa soyleyin, iptal edeyim listeden. su anda downloadi acamiyoruz, iptal ederiz sorun cikmaz.[signature][hline]wastiee | PHPNotepad
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 buradan olmayan mapları download edebilirsiniz... sanırım[signature][hline]??????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın??????????????????
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Herkeste Bi map sorunlu, silerseniz oynancak map kalmaz=) Ama onun yerine böyle linkler verilirse halledilir sorun[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Öne çıkan mesajlar