Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ecevittende n kurtulduk valla karzma 0dı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 harbi ya ecevit bitirdi beni. hele 29 ekimde 30 ağustos zafer bayramını kutlaması yokmu tey teey.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bu bayağı eski olması lazım ya mailime gelmişti ama 4 sene oldu sanırım ben çok önce hatırlıyorum hatta portakalda vitamin falandım..[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 kaçırmışız kral tvyi :)[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 New York City 2006 çok da hoş bi foro bence :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Bir'de $öyle bi $ey var.. -----------------[signature][hline]~®âi ~Tıkıla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Diyarbakır olimpiyatları.. [Bu mesaj Lakers tarafından 30 Ocak 2005 21:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Bunlar'da karikatürler... Süper bu :) Buda manyakmı$[signature][hline]~®âi ~Tıkıla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 hepsi montaj bunların , hiç biri gerçek değil[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 lol! 3. karikatür süper[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Ahah yapma be :( Bende gerçekden new yorka cami yaptılar zannetmişdim ühüh [Bu mesaj Lakers tarafından 30 Ocak 2005 21:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bne ilk resmi kastediodum , dalga geçerken biraz dikkatli ol ;)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 hehe tamam :=)[signature][hline]~®âi ~ Tıkıla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Lakers, 30 Ocak 2005 21:50 tarihinde demiş ki: hehe tamam :=) Şunuda araya sıkıştıram :p --------- [spo1=Kırmızı başlık kız ve kurt :p]Kirmizi baslikli kiz ninesine kurabiye goturuyormus. Yolda yururken bir agacin arkasindan kurdun burnunu gormus. "Kurt cik oradan gordum seni"demis. Kurt "Hay Allah!" demis cikmis. Kirmizi baslikli kiz yurumeye devam etmis. Az sonra bir calinin arkasindan kurdun kulaklarini gormus. "Kurt cik oradan gordum seni" demis. Kurt "Hay Allah'im!" demis cikmis. Kirmizi baslikli kiz yurumeye devam etmis. Biraz sonra bir kutugun arkasindan kurdun kuyrugunu gormus. "Kurt cik oradan gordum seni" demis. Kurt sinirlenip bagirmis: "Ulan gorduysen gordun, koskoca ormanda bi sictirtmadin beee.[/spo][signature][hline]~®âi ~ Tıkıla :p Ps:Pardon mesajı deiştir diyeceğime yanındakine basmışım :( [Bu mesaj Lakers tarafından 30 Ocak 2005 21:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bu kdr kapanan baska kanla warmidir yaw...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 elemanlar hakli, fuck you telsim :p[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 karikatürler baya gzl yaa... ineklerde koptum...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 haha 2side süpermis ama ilki daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Cok komikmiş cidden hepsini okuyunca yerlere yattım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 [spo1=Hayvan sever kekeme... ]Hayvansever Kekeme Hayvansever bir kekeme birgün Tophane'de gezinirken yolda bir at ölüsü görür. Hayvansever ya hemen polisi arayip yardim ister. Arar karakolu ve polise der ki: - Bu bu buu buurr burrd burrdaa bii biir bir a aa att ö öö öllüü ölüsüü va vaa vaar yo yoo yoldaa Polis: - Nerde? - To too tooo toop..... Polis: - Topkapida mi? Kekeme - haa haa haaay hayyii hayirr Polis bu cevap üzerine sinirlenip telefonu kapatir.. aradan 5 dakika sonra yine kekeme arar.. - Bu bu buu buurr burrd burrdaa bii biir bir a aa att ö öö öllüü ölüsüü va vaa vaar yo yoo yoldaa Polis yine sorar - Nerde kardesim? - To too tooo toop..... - Topkapida mi? - Taa haa haaay hayyii hayirr Polis yine sinirlenip kapar telefonu..bu böyle bir iki defa daha tekrarlanir..polis her defasinda sinirlenip kapamistir telefonu.. aradan 2 saat gecer ve artik telefon calmadigi icin sevinirken tam polis ziiir yine telefon..bizim hayvansever kekeme: - Bu bu buu buurr burrd burrdaa bii biir bir a aa att ö öö öllüü ölüsüü va vaa vaar yo yoo yoldaa Polis kizgin bir sekilde: - Nerdee topkapida mi? Kekeme: - O oo ooo orrr orrra oraay orrayyaaa gö gööö götürrdüm[/spo][signature][hline]~®âi ~ Tıkıla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 daha önce açılmıştı sanıyorum bu topic...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 140) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar