Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dublaja hayır..


driftintosin

Öne çıkan mesajlar

beyler evet burda isyanımı ddile getirmek istiorum..
kanald atv gibi kanallarda buaralar yayınlanan kaliteli filmler var ,var ama dublaj yapılmış halleri..bu yüzden o filmleri izleme zahmetine bile girmiorum .. çounu altyazılı şekilde izledim ve karşılaştırdım gördüm ki izleme zevki açısından hiç tatmin edici deil ..
oyuncuların orjinal sesleri olmadıkca oyunculuk kalitesini ne kadar gözlemleyebilirsin ki .. oyuncu sesiyle tonlamasıyla fiziğiyle jestiyle bi bütün oluşturur bunlardan bence en önemlileri dublajlı filmlerde görülmio .. keşke cnbc enin yolunda ilerleseler diyorum ..sadece fikirlerimi paylaşmak istedim tşekkür ederim ..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Altyazıyı görünce "öff gözlerim yoruldu" deyip kanal değiştiren ebeveynlerim var :)[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- Ya, o bizim ODTÜ değil miydi?
- O_o
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Haklısın bazın filmlerin hatta çoğu filmde konuşmalar gerçekten onemli bir ozellik. Mesela American Pie yapılan dublajda stiflerın konuşma biçimi aslında bir komedi ama dublajda bunu anlıyormıyorsun tabiki bu birçok zenci comedi filmleri içinde aynı şey. Dublaja kesinliklere hayır[signature][hline]Lol
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...