The_Cure Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 evet kedi almayı düşünüyorum daha önce hiç beslemedim apartmanda oturuyorum. apartmanda beslemesi zor olacakmı benim için? birde sizce hangi tür alayım? cevaplar için şimdiden çok saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 apartmanda hiç sorun olmaz. hangi tür dersen şu tüy yumağı şeklinde olanlardan al :)[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cure Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 vallahi kıbrısta yaşıyorum burada pek petshop da yok. bugünlerde gidip bir bakınayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 kolay ya bakarsın hem temiz hayvan bende düşünüyorum[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 koltukları,perdeleri gözden çıkar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 apartman da beslemek derken daire demi yani :p ben olsam evden cıkarmazdım.malum kedi iste dısarı cıkar coplere girer sonra tekrar eve...vs :(.pis olur yani.. evde beslersen cok zahmeti olmaz[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 kedi nankör olur sen köpek al bence.....[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punchac Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 kediler nankör filan değildir ben de apartmanda kedi besledm çok sorumluluk isteyen bir iş önce ona özel tuvalet almalısın marketlerden kum alıp her gün yenilemelisin çok tüy döker eğer erkekse mutlaka kısırlaştırmalısın yoksa komşularına ve saize hiç rahat vermez :)perdelerinizle tarzancılık koltuklarınızı yolmacılık en sevdiği oyunudur Bunlara rağmen hayatta kedilerden daha şirin varlık yok ona bağlandınmı bir daha kopamazsın ama gülü seven dikenine katlanırmış...;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 DÜNYANIN EN GÜZEL OLAYI! ps: tabii ki benim kedim :D[signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Candan erçetin in melek adlı klibindeki kedi den al bende ondan alcam cok tatlı mavi gözlü =][signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 kediler apartmanda çok rahat bakılabilir. örneğin siyam kedileri bulundugu evleri çok severler. kendi evleri gibi benimserler. evlerinden dışarı çıkmak bile istemezler. hatta arkadaşım siyam kedisini dışarı çıkarmaya kalktıgında üstüne yapışmıştı hayvan :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 124) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Kıbrıs'taki sokak kedilerini bilemiycem ama bence sokaktan da cok guzel yavru bir kedi edinebilirsin.Hem bi canlinin hayatini kurtarmis olursun hemde petshop'larda sacma sapan fiyatlar vermene gerek kalmaz.Istanbul'da yasasaydin,cihangir'de hicbir petshop'da bulamiyacagin kadar guzel kediler var. Aptarmanda bakma olayina gelince,kediler yasadigi yere cok cabuk uyum saglayan hayvanlardir.Kumunun yerini bir kere gosterdiginde nereye tuvaletini yapmasi gerektigini hemen ogrenir.Valla eger devamli evde tutarsan bir problem olmaz.Ama dısari cikma izni verirsen,cesitli tehlikeler de beraberinde geliyor.Bunyesi disarida yasayan hayvanlar kadar guclenmedigi kadar cabuk hastalanabilir,alakasız hastaliklar kapabilir ve en kotusu de cesitli zararli yiyeceklerden dolayi ölebilir. Survival of the Fittest [Bu mesaj Sinowhatrecup tarafından 15 Ocak 2005 19:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: punchac, 13 Ocak 2005 23:39 tarihinde demiş ki: kediler nankör filan değildir sen görmemişsin....[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY cs:WooK[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 sokaktan al kesin. acaip tatlı oluo sokak kedileri hem kurtarmış olursun kediyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Bazı arkadasların yazdıklarını sonradan okudum. Yaramaz olurlar,sole etrafa saldırırlar,halılar,perdeler filan. Bak senin nasıl bir karakterin versa,kedilerin ve diger hayvanlarin da belirli karakterleri var.HEr kedi boyle yaramaz olacak diye bir kosul yok.Bi kere en basindan bu kediyi sen besliyecegine gore onu egiteceksin.Ha egitmek kolay mı?Hayir..Cok caba istiyor.Kesinlikle dayak yok.Belirli cezalar vericeksin.Bu sekilde verilen cezalari anlar mi kediler???kesinlikle anlarlar cunku oldukca zeki hayvanlar. Ne gibi cezalar dersen, ne bilim devamli tekrar eden seyler yapyorsa,mesela;yemek masasinin ustune cikmak.Ozaman sende onu her ciktiginda inidrip baska bir odaya gotureceksin.Bunun gibi seyler.Tuy dokulme olayina gelince. Eger iran kedisi gibi bi kedi alirsan evet biraz zorlanabilrisin ama diger kedilerde baya tuy dokuyor.Ozellikle mevsim degisme zamanlarinda.Tuy dokulmemesi icin hergun muhakkak tariycaksin kedini.Bu sekilde de onunla iletisim kurma ve iliskinizi gelistirme imkani bulacaksin. Kedilerin nankor olma durumna gelince,ben oyle olduklarini sanmiyorum.Ama dogalarinda baslarina buyruk olma ozelligi cok baskın..Onlari bu sekilleriyle kabul edeceksin, ya da beslemiyceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Kediler nankör hayvandırlar derler.Ya hiçbi zaman akıl erdiremedim ben bu işe.Köpekler sadıktır ama zaten çoğu film de de kötü adam rolünde kediler oluyo acaba bu yüzden olabilirmi ?[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Tıkla yada Clickle Pati Sözlük Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mor_Kedi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 al wallahi benim war we çok mutluyumm hayatımda sahip olduğum en güzel şey...ayrıca apartmanda hiçte sorun olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_e_z_a18 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 anneannem en temiz hayvan kedi der bencede hakli. Bende almayi düsünüyom. bence siya kedisi al çok seker bisi. ztn bakimi o kdr da zor diil. bizim alt komsumuzda war hiç sikayetci diil walla..[signature][hline]-Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? -Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nilcan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 merha, bende kedi almak istiyorum. bir ara yaşlı bir erkek kediye bakmıştım 1 sene kadar. okadar uslu bir şey görmedim ben. şimdi bir yavru kedi alıp bakmak istiyorum. bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 kediler iii ya temiz hayvanlardir bence al apartmazda fln sorun olmuyo.. yani[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 benim kafamı karıştıran şey şu: şimdi apartmanda bakımı iyi, kolay demişsiniz. peki canı sıkılmıyor mu bu hayvanın tüm gün tek başına? sıkılıyorsa nedir çözümü?[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 kedi istiyorum bende ya off , bu arada iran'ın bakımı zormuş besleyen varmı aramızda beni bilgilendirebilecek ?[signature][hline]Tanrı Zar Atmaz / A.Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nilcan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bende istiorum yaaaaa.. .her gün sokalardayım... umudum mart valahi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 herturlu hayvanı beslemıs bırı olarak soyluyorum kı (bu hayvanların cogu sokaktan alınmadır) kedı kadar guzel bır hayvan kesınlıkle beslemedım. Ama dıkkat edılmesı gereken ilk şey , kediler yuksek egolu hayvanlardır. Her istedigini yapma ozgurlugu olursa hayvanın senı hayattan bezdirir. Kısacası şımartırsan çok başın agrır. Onun dısında tuvalet meselesi war , kumunu kesınlıkle balkona koy derım , malum kokar evde. ne kadar temiz tutarsan tur. Herseye regmen kedi rullz.[signature][hline]Bamya_de_Morgoth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Bence cok güzel hayvan... Ben 30 tane besledim toplamda...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar