Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tavsiye : Haibane Renmei

hired_gun

Öne çıkan mesajlar

genç bir kız çevresini saran kozasindan çıktığında çevresinde gülen , herkese iyilik yapan "gri kanatli" bir grupla karşilaşir ..

rüyasindan etkilenerek kendisine Rekka adı verilir , ve onlarin yaşamlarına uymaya başlar .. ama bi şeyler yanlıştır , kendisi de onlar gibi bir "gri kanat " olsa da bir türlü neden böyle olduğunu bilememektedir .. herkes ve herşey fazlasi ile iyi olsada acı ve hüzün heryerdedir ?? dahasi tüm kasabayı çevreleyen ve herkesin içerigirmesini yada dışarı çıkmasını engelleyen devasa duvarda nedir ?

Rekka kendinin ve diğerlerinin kim/ne olduklarını bulmaya kararlıdır[hline] aslında konusu ilginç olsa da , izlemeden nekadar ilginç bir anime olduğunu anlamaniz imkansız ... kesinlikle (Bence) en az serial experiments LAIN kadar kafa bulandirici ve sorgulatıcı ... son zamanlarda vaktinizi yeni çıkan boş animelerle harcamaktan yakınıyorsanız , bire bir ...[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ....
Sosyal ağlarda paylaş

boşuna değil LAIN'e gönderme yapmişim ...
sitesini kariştirirken öğrendim LAIN'in yapımcılari imiş yapan adamlar zaten :)

[spo1=...]bu da reki ile ilgilenen senpai'sinin neden lain'e bukadar benzediğini (özellikle de sa. şekli ile ) açıklıyor[/spo][signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ....
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
şu an 6. bölümdeyim olaylar gerçektende çok yavaş ilerliyor ama çok güzel. Sakin ve güzel bence izlenmeli hergün 2 bölümünü izliyorum tadı çıksın diye bu tür başka anime varmı...[signature][hline] Who are those little girl's in pain
Just trapped in a castle of dark side of moon
Twelve of them shining bright in vain
Like flowers that blossom just once in year
They're dancing in the shadow like whispers of love
Just dreaming of place where they are free as dove
They never been allowed to love in this cursed cage
It's only the fairy tale they believe...

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
Ben neyim ?
Neden buradayım ?
"Burası" tam olarak ne ve dışarıda ne var ?
Varlığımın bir nedeni var mı?
İyi biri miyim ?
gibi sorularla felsefi açıdan insanı doyuran, ayarında, sadece anlatılmak isteneni daha farklı anlatmak amacıyla bulunan fantastik öğeler barındıran, uzun bir bölümü sakin hatta bazıları için belki biraz fazla sakin ama tamamı izlendiğinde hayata bakış açısından belki level atlatmayan ama güzel exp veren bi anime, tavsiye ederim =)
Sosyal ağlarda paylaş

ooo Lain'in yapımcıları dedin beni benden aldın. Bu arada bu başlığın altına bu koyulur mu bilmem ama, zamanında araştırmıştım Lain'in yapımcılarının yaptığı animeleri de şöyle isteyen varsa seçsin beğensin izlesin.

boogiepop phantom
rah xephon
texhnolyze
the big o
niea under 7
haibane renmei
bubblegum crisis tokyo 2040
hellsing
alice in cyberland
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...