hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 genç bir kız çevresini saran kozasindan çıktığında çevresinde gülen , herkese iyilik yapan "gri kanatli" bir grupla karşilaşir .. rüyasindan etkilenerek kendisine Rekka adı verilir , ve onlarin yaşamlarına uymaya başlar .. ama bi şeyler yanlıştır , kendisi de onlar gibi bir "gri kanat " olsa da bir türlü neden böyle olduğunu bilememektedir .. herkes ve herşey fazlasi ile iyi olsada acı ve hüzün heryerdedir ?? dahasi tüm kasabayı çevreleyen ve herkesin içerigirmesini yada dışarı çıkmasını engelleyen devasa duvarda nedir ? Rekka kendinin ve diğerlerinin kim/ne olduklarını bulmaya kararlıdır[hline] aslında konusu ilginç olsa da , izlemeden nekadar ilginç bir anime olduğunu anlamaniz imkansız ... kesinlikle (Bence) en az serial experiments LAIN kadar kafa bulandirici ve sorgulatıcı ... son zamanlarda vaktinizi yeni çıkan boş animelerle harcamaktan yakınıyorsanız , bire bir ...[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 boşuna değil LAIN'e gönderme yapmişim ... sitesini kariştirirken öğrendim LAIN'in yapımcılari imiş yapan adamlar zaten :) [spo1=...]bu da reki ile ilgilenen senpai'sinin neden lain'e bukadar benzediğini (özellikle de sa. şekli ile ) açıklıyor[/spo][signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 şu an 6. bölümdeyim olaylar gerçektende çok yavaş ilerliyor ama çok güzel. Sakin ve güzel bence izlenmeli hergün 2 bölümünü izliyorum tadı çıksın diye bu tür başka anime varmı...[signature][hline] Who are those little girl's in pain Just trapped in a castle of dark side of moon Twelve of them shining bright in vain Like flowers that blossom just once in year They're dancing in the shadow like whispers of love Just dreaming of place where they are free as dove They never been allowed to love in this cursed cage It's only the fairy tale they believe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 of şimdi yeniden çektimde... Çok güzel bir seridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Ben neyim ? Neden buradayım ? "Burası" tam olarak ne ve dışarıda ne var ? Varlığımın bir nedeni var mı? İyi biri miyim ? gibi sorularla felsefi açıdan insanı doyuran, ayarında, sadece anlatılmak isteneni daha farklı anlatmak amacıyla bulunan fantastik öğeler barındıran, uzun bir bölümü sakin hatta bazıları için belki biraz fazla sakin ama tamamı izlendiğinde hayata bakış açısından belki level atlatmayan ama güzel exp veren bi anime, tavsiye ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ooo Lain'in yapımcıları dedin beni benden aldın. Bu arada bu başlığın altına bu koyulur mu bilmem ama, zamanında araştırmıştım Lain'in yapımcılarının yaptığı animeleri de şöyle isteyen varsa seçsin beğensin izlesin. boogiepop phantom rah xephon texhnolyze the big o niea under 7 haibane renmei bubblegum crisis tokyo 2040 hellsing alice in cyberland Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar