Salire Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Betata level hizlimi geliyor acaba Ben şu an normal us serverinda oynuyorum bi günde max 3 belki 4 lvl alabliyorum ( 20 den sonra )16 saat filan oynamam lazim bunun için tabi . meraktan soruyorum ? bide betadaki karakterle kalicakmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulubeg Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 farkı olmayacak, us de olmadı. tabiiki kalmayacak. wipe owns. [Bu mesaj Ulubeg tarafından 30 Ocak 2005 21:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 hız olarak bildiğim kadarıyla aynı olacak exp alışı.betadaki karakterler geçmez herhalde oyun release edildiğinde.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Kore open beta charları silinmemiş galiba.Ama onlara da 1 ay beleş olayını koymamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar