Mortis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Ben ve Drake netten oynamayı beceremediğimiz FRP olayını Nwn de denemeyi düşündük. O yüzden bir module hazırlıcaz. Ben - Dialog ve Story kısmını yapacam Drake ise wolrd building ve script işi ile uğraşacak Bize tile edit ve worldbuild le uğraşacak bilgili 2 kişi gerek. Duyrulur ...[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 aha tam bana göre :P nwn oynamayı düşünen war mı diodum ben de ehhe. pek modul yaratmadım ama anlarım yani az da olsa.. o da olmadı oynarım sadece ehhe[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 bidaha dşündüm de. wazgeçtim.çok kasar :P[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
GEMINIhacked Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Ben ufak bi mod kastım, tek sorunum diyaloglardı gerisi hepsi olmuştu, ama bi türlü diyaloglara yardım edecek birini bulamadım, o yüzden mod'u askıya aldım. Eğer isterseniz projenizde yardımcı olmak isterim, tek istediğim yarım kalmasın.
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 ehe çok fena diyalog yaparım :P[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Öne çıkan mesajlar