ARaCHNoPHoBiA Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Ya anlayamiyorum bir insan nasil bu kadar guzel cizebilir :D :D Saka bi yana hakkaten cok guzel olmus, benim oyle cizebilmem icin bi elf omru kadar durmadan cizmem gerekiyor heralde :P Yalniz dikkatimi ceken bi sey yuzun biraz yamuk gozukmesi bir de, sol kol sanki omuzdan biraz asagidaymis gibi duruyor. Fakat benim yorumum ne kadar gercekci olur onu bilemem tabi Ellerine saglik valla süper olmus..[signature][hline]Sometimes smartness is a weapon, sometimes a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 bişıp sen eskiden kızları çizerdin, biz seni öyle severdik :P[signature][hline]FF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 gaylara pirim cok abi piyasada :P[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ahahahaha babacum'un pozu olsa koyardım buraya hemen şimdi. bu arada bishop abi ben böyle bi 15dk hemen bir silüet çizimi gibi bişi şe etmiştim. (siparişin bu kadarı) Hiç tasarlıyasın var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 nolcakki ondan golge 15dk lık iş yani. birsürü cizgi olur olsa olsa. yataylı dikeyli (kaçar)[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoboni Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 güzel olmuş da beni rahatsız eden birşeyler var ama(sen kimsin ulen dümbük diyebilirsin tabi)çözemedim. göğüs kısmı sanki zırh gitmiş değil de vücudu komple zırhmış gibi duruyor. bir de profesyonel görünmüyor. yani hala advanced durumdasın ama master olmak için bir kaç küçük dokunuş gerekiyor. hah buldum sanki. resimde hiç aksiyon hissi yok yani nası diyeyim umm.... alex ross, simon bisley, michael turner jimm lee (oeh verdiğim örneklere bak) tarzları ne kadar farklı da olsa o profesyonellik hissini veriyor. ha naçizane bi dümbüklük yaptım artık affola.()ne diyom lan ben) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: hoboni, 18 Ocak 2005 21:00 tarihinde demiş ki: bir de profesyonel görünmüyor şimdilik normali bu zaten verdigin ada örneklerdeki adamların profesyonellik hissini vermelerinin nedeni zaten pro olmaları degilmi :)[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 yetenek var super de ben bir aksiyon bir ruh goremiyorum demek istemis arkadas.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 canınız saolsun cnm[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoboni Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ama diyememişim. zaten kompozisyonum da iyi değildi lisede neyse ben gideiyim de kafa çizmeye devam edeyim.... güzel abi hoş. bi şey demedim zaten :) aman yanlış anlaşılmayalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 :) bi sorum olucak.metal üzerine attıgım renkler mat kacıyor.gögüs metal degilde tahta gibi. bunu photoshopta nasıl yaparım metalik renk olayını ?[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 tek kelimeyle harika dicek baska bisi yok.. efferin yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 horasın bi tutosu olacaktı ama. dur bi bakiyim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 -metal effect tutorial by horas- çok temel bi metal etkisi verme yöntemi için: selection hazırlıyoruz. reflected gradient ile siyah->beyaz->siyah geçişi yapıyoruz. select->modify->contract ile çözünürlüğümüze göre değişecek bi şekilde küçültüyoruz. ortalama kalınca bi yazıya 3-4 pixel yeterli. CTRL+I ile invert ediyoruz. metale benziyo. şimdi. burda asıl olay şu. metal objelerin bir kenarı olur. yansıtıcı bi yüzey olduu için de ışık yansıtır bu. kenarlarında kırılan ışıkları görebiliriz. köşelerde keskin geçişler yaparsak bu tadı daha iyi yakalayabiliriz. mesela selection hazırlar, siyah ile doldurur, reflected gradient transparan->beyaz->transparan ile deliler gibi küçük büyük gradientler yaparız. selectionı drop ederiz. (ctrl+d) angled lasso ile köşeleri açılı bi şekilde seçip (4-5 pixel içeri girsin yeter) bi tarafına siyah gradient veririz. her köşe için tekrar ederiz bunu. (yuvarlak bölgeler daha da advanced oluyo girmeyelim şimdi) sonra tamamını seçeriz (ctrl + layer name click) yeni layer açar, siyahla doldururuz. reflected beyaz atarız stratejik bi bölgesine. bunnardan birini yaptıktan sonra, brushed metal dokusunu üstüne soft light blended olarak yeni bir layer halinde koyarız. bişiler olur.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 [Bu mesaj Bıshop tarafından 18 Ocak 2005 21:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 bu ayrı bi olay lord bundan bahsetmemiştim ben[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 nebliyim abi bu aklımda kalmıs ben de koyayım dedim hehe. sen renklendirmeyi fotoşapla mı yapıyorsun.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ett. ama şimdi bida düşündüm ps de olmaz o olay tam olmaz yani. alttaki gölgelendirmelerin cok kaliteli ince olması lazım.[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 valla bilemicem. cizgi romanları boyamakta kullanılan programlar var onları bir denesen. bi gazete bayiinde gormustum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoboni Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 how to colo(u)r comic diye bi kitap vardı bi zaman. türkiyede cdsiz olarak piyasaya çıkmıştı bi ara. emulede almancası vardı bi bak istersen belki işine yarar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 hm not aldım saol[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 gercekden cok guzel olmus cok tebrik ediyorum..[signature][hline]Web Master of Turkoyun Ne oldum degil !!! Ne olacam demelisin !!! Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Seytana Uyan Kaybeder Aslan !! Fazla Zıplama Arkana Yaslan !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: hoboni, 18 Ocak 2005 23:04 tarihinde demiş ki: how to colo(u)r comic diye bi kitap vardı bi zaman. türkiyede cdsiz olarak piyasaya çıkmıştı bi ara. emulede almancası vardı bi bak istersen belki işine yarar.. hah iste o kitaptan bahsediyorum hehe ben sordugumda cdsi yoktu dogru.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 muhteşem[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 super olmuş ya muklemmel demek istiyorum hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar